Зрелищни реванши от 1/8-финалите в Шампионската лига - в каналите на bTV Media Group

Ливърпул – Атлетико Мадрид и Пари Сен Жермен – Борусия Дортмунд мерят сили на 11 март по bTV Action и RING

Реклама

Тази сряда, 11 март, от 22.00 ч., оспорваните реванши от осминафиналната фаза в Шампионската лига по традиция ще бъдат излъчени на живо в каналите на bTV Media Group - bTV Action, RING, bTV Radio и онлайн платформата VOYO.BG. Валери Генов ще открие специалното коментарно студио преди битките точно в 21:30 ч.

Митичният „Анфийлд“ ще посрещне мача-реванш между Ливърпул и Атлетико Мадрид. Макар че първата среща на „Уанда Метрополитано“ не оправда очакванията за висока резултатност, Диего Симеоне показа, че дефанзивната тактика може да бъде ключът към успеха срещу Клоп и мощното нападение на „мърсисайдци“. Възможно ли е „дюшекчиите“ да запазят мрежата си отново суха или настоящият европейски и световен клубен шампион за пореден път ще и направи и невъзможното, за да защити трона си – феновете ще научат на живо в ефира на bTV Action, bTV Radio и на VOYO.BG. Коментатор на мача ще бъде Борис Касабов.

По същото време, но в ефира на RING, Пари Сен Жермен и Борусия Дортмунд ще се изправят един срещу друг в битка за надмощие, въпреки че полицията в Париж реши да затвори "Парк де Пренс" за публика заради нарастващата епидемия от коронавирус. Немският тим има преднина от 2:1 след първата среща, а дали играчите на ПСЖ ще успеят да се мобилизират, за да наваксат пасива си и да продължат напред – зрителите ще научат от коментара на Даниел Хърлев.

Последни

Реклама