Никълъс Кейдж – три премиери, осем филма, седем поредни дни по bTV Cinema

От 16 до 22 януари продължава панорамата по филмовия канал на bTV Media Group

Реклама

От 16 до 22 януари bTV Cinema излъчва осем филма с Никълъс Кейдж.

Да напуснеш Лас Вегас

В панорамата филмовият канал на bTV Media Group включва и „Да напуснеш Лас Вегас“ (Leaving Las Vegas,1995), където Кейдж получава „Оскар“ за най-добра главна мъжка роля.

Отмъщение: Любовна история

На 22 януари от 21:00 ч. е премиерното за България излъчване на крими трилъра „Отмъщение: Любовна история“ (Vengeance: A Love Story, 2017), в който Кейдж се появява в ролята на решителен и безмилостен защитник на правдата и закона.

Призрачен ездач 2: Духът на отмъщението

Останалите заглавия са премиерния за bTV Cinema фентъзи екшън „Призрачен ездач 2: Духът на отмъщението“ (Ghost Rider: Spirit of Vengeance, 2012), както и „Кибритлии“ (Matchstick Men, 2003), „С мръсна газ“ (Drive Angry, 2011), „Шут в г*за“ (Kick-Ass, 2010) и „В търсене на справедливост“ (Seeking Justice, 2011).

Шут в г.за

Третата премиера е в събота, 20 януари, в „Cinema X“. Арсенал“ (Arsenal, 2017) разказва за преплитащите се истории на братята Линдъл, Майки (Джонатан Шек) и Джей Пи (Ейдриън Грение), които в трудните години на детството си винаги са разчитали един на друг, за да оцелеят.

Арсенал

Никълъс Кейдж, освен актьор е и режисьор, и продуцент. Роден е през 1964 година в Лонг Бийч, Калифорния. През 1976 г. родителите му се развеждат и той се мести с баща си в Бевърли Хилс. За да изгради своя собствена кариера и да не разчита на името на чичо си Франсис Форд Копола, той променя фамилията си от Копола на Кейдж.

Кибритлии

Никълъс има двама сина – Уестън Копола Кейдж, роден на 26 декември 1990 г., и Кал-Ел, роден на 3 октомври 2005. Бил е женен за Патриша Аркет, Лиса Мари Пресли и понастоящем за Алис Ким, която е бивша сервитьорка. В Холивуд е известен със странностите си. Една от тях, че избира кои животни да яде в зависимост от начина, по който се съвокупляват. Ето защо не яде никога свинско, а предпочита риба или птици, защото при тях „сексът бил по-благороден“.

В търсене на справедливост