Незабравимо

Оригинално заглавие: Unforgettable

Реклама

Кари Уелс (Попи Монтгомъри) е бивш агент със специална дарба, която не й позволява да забрави нищо. Кари страда от изключително рядко медицинско състояние, което прави паметта й толкова безупречна, че всяко място, всеки разговор, всеки красив момент и всяка трагедия, остават запечатани в съзнанието й до най-малкия детайл. Това я прави перфектна в разрешаването на криминални мистерии.

Кари се опитва да загърби миналото и да заживее по-спокоен живот, когато съдбата я събира отново с бившето й гадже и партньор, детектив Ал Бърнс (Дилан Уолш). Двамата трябва да работят заедно по случай на убийство. Екипът включва още детектив Майк Котело (Майкъл Гастън), дясната ръка на Ал; детектив Ро Сандърс (Кевин Ранкин) - най-новият член, и детектив Нина Инара (Дая Ваидя) - едно дръзко и умно ченге.



Зад решението на Кари да се върне на работа се крие още един мотив – неразкритото убийство на по-малката й сестра Рейчъл. Учудващо, дори и за самата Кари, въпреки че е била свидетел на престъплението, тя не може да си спомни ясно никакви детайли. Взимайки предвид неизяснените си чувства към Ал, Кари се присъединява към екипа от находчиви детективи от нюйоркското полицейско управление с надеждата да успее да си спомни фактите около изчезването на Рейчъл.

Връщането на работа след дългата почивка се отразява учудващо добре на Кари. Въпреки обърканите си чувства към Ал, тя решава да се присъедини за постоянно към екипа и най-вече - да разреши убийство на сестра си. Всичко, което трябва да направи, е да си спомни.

Малко са хората, които имат възможността да запомнят всичко. Кари Уелс е една от тях. Изберете ден от нейния живот и тя ще ви каже всичко, което е чула или видяла: лица, разговори, следи… Ако пропусне нещо първия път, няма проблем. Тя може да се върне и да погледне отново. Животът й е… Незабравим.