Най-добрите лафове на Емо Чолаков за 2018 година (ВИДЕО)

Добрият стар южняк! Добре, че се раздуха снощи, че да проветри затлачената атмосфера. Голям човек е южнякът, да знаете!

Реклама

1 януари
Живи, здрави и за много години! Вижте колко знаково и положително започна новата година: 14-15 градуса в много места!

10 януари
Добрият стар южняк! Добре, че се раздуха снощи, че да проветри затлачената атмосфера. Голям човек е южнякът, да знаете! Той обаче отслабва, но по-важното е, че истинската зима иде! До ден-два-три. Кучешки виелици баш за почивните дни.

12 януари
2018-а е годината на кучето и скоро ще й проличи – откъм студ! През следващото денонощие се гласим за сняг и виелици. Има ли как – не пътувайте утре! Добре, че е събота, та домашният арест по-лесно се постига... И понеже мрънкахме досега за зима – ето, заповядайте! В следващите дни ще сме целодневно под нулата.

8 февруари
Февруари така се е настървил да го играе пролетен, че и без слънце днес ще е поне 10 градуса... Но развържат ли ни, да можем да мърдаме през почивните дни, и времето рязко ще се промени. Почивният циклон ще е доста по-бесен от снощния. В Северна България и по високите полета ще вали сняг. В събота срещу неделя и в самата неделя вятърът и валежите ще се усилят, като в Североизточна България ще има виелици, преспи и всички зимни екстри. Ако питате мен, отдайте се на тихи игри и богати софри.

14 февруари
Кой влюбен, кой зарязан – зарежете тая препирня и дайте да наблегнем на виното и любовта. Нека се любят сърцата, нека има деца – другото е суета. Хубава приказка отворихме ние, а Шушана е сама. Пардон, а циклонът си вали.

1 март
Честита Баба Марта! Винаги засмени, бели и червени, само дано не е от студова алергия! Тази сутрин в Севлиево бе минус 25, в Стара Загора -22, а в Кнежа -21.

22 март
То бива, бива, ама чак пък толкова! Проклетото бабе пощури и синоптиците, и щъркелите. Айде, нас кучета ни яли, ами горките щъркели. Тази нощ и утре на север имаме оранжев код за още сняг и виелици. Утре доста места ще се събудят с над 20 см сняг. Засега сме на около десетина. Стадо циклони ни гази вече почти цяла седмица. Кога ще се стопли? Ами когато започнат да се повишават температурите. В крайна сметка пролетта е неизбежна, освен ако наистина не е пукнала.

8 април
Христос воскресе! Нека бъде светло в душите ни. Обичайте се и все по-малко се обличайте. В следващите дни направо към горещо ще го подкара.

9 април
И живият живот възкръсна! Всичко се раззеленява и запява. Вълшебно е наистина! А и люлякът ми замириса. Всяко си има чара, но може би сега е най-хубавото време от цялото време. Как да не те избие на поезия!

14 май
Типично по абитуриентски ще продължи краткотрайно, следобедно да си ни превалява и прегърмява. Докато преброиш до 12, спира… Малко разяснение по спътника, за да не решите, че съм го пуснал само за престиж и красота. Един циклон се пръкна над Централна Европа и по всичко личи, че ще е дълголетник и доста време ще ни мъти небесните води.

19 юни
Внимавайте с локвите по улиците, че могат да се окажат вход за метрото. И все пак, колкото и да ни вали тук, не си ли на морето – на сухо си!

Вчера синоптичната ни станция на 7-ми километър явно е била леко встрани от потопа, защото е измерила само 22 литра на кв.м. В центъра вероятно са се излели 50 литра... За финал: Тате, тате, далеч ли е НДК? – Не говори, а плувай!

26 юни
Дойде лятото и веднага ми стана горещо... под двете родопски одеяла, с които се завивам у дома. Чакам всеки момент по bTV да завъртят „Сам вкъщи“. Вижте какъв циклон се завъртя над Балканите. Гърците са го кръстили „Нефели“, но съвсем не е нефелен.

1 юли
Честит Джулай и честит морнинг на чист български, дето тази година му викат Джулай зиморнинг. Свърши се с ноемврийското време! Днес ще грейне и светне над цялата страна. Спомняте ли си слънцето? Онова ярко и стоплящо кълбо...

21 август
Сещам се за две неща, с които не може да се прекали – любовта и лятото. И двете ви ги пожелавам безкрайни, а лятото и ви го подсигурявам. За утре картата сме ви я излъскали до блясък.

25 септември
Ето го нашия човек – студения фронт. За щастие, си спази уговорката и бързо-бързо се изнесе, но пък ще стане още по-студено. Утре в София ще осъмнем само с два градуса. Тук коментарът ми вече не е за телевизора. Не сме подготвени нито физически, нито психически, нито домакински за чак такива ранни студове. Ни виното е станало, ни зелето сме сложили!

23 октомври
Време асорти – кеф ти плаж, кеф ти ски, ще има от всичко тези дни! Но все пак... зимата иде – са казали още старите старки. Впечатляващ с елементи на ужасяващ студен фронт ни приближава от северозапад. Ето това чудовище ще ни е главното действащо метео лице през следващото денонощие.

30 ноември
Айде не остана! Само още пет месеца и ще се отървем от „р“-то... Гледам едни дами щъкат на високи токчета по дебело заледените квартални тротоари. Ама, моля ви!

Относно противогрипните мерки – чесънът си е чесън, ама и дебело обличане си трябва! И кой каза, че вече няма да имаме двуцифрени температури? Имаме ги, но отпред с минуси!