Марлен Фавела се развежда

Актрисата сподели новината в профила си във Фейсбук

След като вече няколко месеца почитателите на мексиканската актриса се питат какво се случва в живота ѝ, тя реши да разкрие веднъж завинаги какво става.

"Налага се да говоря, защото в последните няколко месеца се появиха доста спекулации около брака ми. Хората, които ме познават, знаят, че никога не се оправдавам и никога не коментирам или опровергавам слухове в медиите.

Зоро


Но за да не се продължава със спекулациите и противоречивите новини, съм тук. За да разкажа какво се случва. Да, разделени сме със съпруга ми. Да, поисках му развод. Споделям това, защото не искам медиите да продължават с измислиците.

Омъжих се за добър и прекрасен мъж, който има страхотно семейство. Обичам ги и ги уважавам. Родителите му, племенниците ни, които сега са братовчеди на Бела. Семейство, което ме прие и което е в сърцето ми. Ще си кажете: Защо се разделят, щом всичко е толкова идеално? Да, беше идеално, но един ден вече не беше идеално. Всичко се променя. И трябва да приемаме позитивите от нещата, които са ни се случили.

Марлен Фавела


Никога няма да ме чуете да говоря зле за бащата на дъщеря ми. Уважавам го, обичах го много и се омъжих за него. Искам дъщеря ми да расте и да обича родителите си еднакво. Защото и двамата имаме едни и същи права, защото и двамата я обичаме безкрайно много и защото тя няма нищо общо с нашето решение да се разделим.

Много хора се питат какво толкова е направил, че да се разведем. Каквото и да е направил, вече е платил за грешката си, защото загуби възможността да живее със съпругата си и дъщеря си. Той е човек, каквито сме всички. Всеки прави грешки. Аз не съдя никого. Аз направих това, което трябваше. Искам дъщеря ми да расте щастлива, и когато е с двамата си родители, да не ги чува да спорят и да се карат, а да усеща любовта им към нея, въпреки че не живеят заедно. Искам да расте обичана, толерантна, добра. На бащата на дъщеря си желая най-хубавите неща! Нека има щастлив живот, защото ако той е щастлив, и дъщеря ни ще е щастлива!", споделя Марлен Фавела във видео в профила си във Фейсбук.

Зоро

На българските зрители актрисата е позната от ролите си в сериали като "Срещу съдбата" и "Зоро".

bTV Plus