Дана Гарсия: Вторичните ефекти от коронавируса за мен бяха опустошителни

Колумбийската актриса сподели преживяванията си във Фейсбук

Реклама

"Много съм добре, доколкото това е възможно. Въодушевена съм и в добро настроение, защото съм със семейството си. Да мога да бъда с детето си, ме прави щастлива. Вторичните ефекти от коронавируса за мен бяха опустошителни. Надявам се с времето да успея да ги контролирам.


Смятам, че позитивната нагласа е много важна не само за мен, но и за милиони хора по света, засегнати пряко или косвено от коронавируса. При мен конкретно има доста странични ефекти и последствия от вируса, като силен косопад, задържане на течности, свръхчувствителност дори при най-обикновен допир, качване на килограми, задух, който дори и сега усещам, екстремна сухота на кожата на цялото тяло. Но животът продължава. Нека хората, които са здрави, вземат мерки, за да се предпазят от заразата. Не искам да задълбавам в темата, но искам да кажа на всички, които преминават през това изпитание: Знайте, че не сте сами в това!


Надявам се да започна нови неща, нови проекти. За нищо не служи да имаш 1000 приятели, а когато имаш нужда от приятели, да можеш да разчиташ на 1-2 от тях. Не е важно количеството, а качеството. Това е в резюме моят директен сблъсък с коронавируса", сподели колумбийската актриса Дана Гарсия. Тя прекара три месеца в изолация, като на няколко пъти беше хоспитализирана по спешност. Дана вече е добре, но допълни, че вероятно ще ѝ отнеме месеци, за да се справи с вторичните ефекти от COVID-19.

На зрителите на bTV Дана е позната от ролите си в сериали като "Трима братя, три сестри", "Предателство", "Някой те наблюдава" и "Гибелна красота".