Марлен Фавела се развежда

Актрисата сподели новината в профила си във Фейсбук

Реклама

След като вече няколко месеца почитателите на мексиканската актриса се питат какво се случва в живота ѝ, тя реши да разкрие веднъж завинаги какво става.

"Налага се да говоря, защото в последните няколко месеца се появиха доста спекулации около брака ми. Хората, които ме познават, знаят, че никога не се оправдавам и никога не коментирам или опровергавам слухове в медиите.


Но за да не се продължава със спекулациите и противоречивите новини, съм тук. За да разкажа какво се случва. Да, разделени сме със съпруга ми. Да, поисках му развод. Споделям това, защото не искам медиите да продължават с измислиците.

Омъжих се за добър и прекрасен мъж, който има страхотно семейство. Обичам ги и ги уважавам. Родителите му, племенниците ни, които сега са братовчеди на Бела. Семейство, което ме прие и което е в сърцето ми. Ще си кажете: Защо се разделят, щом всичко е толкова идеално? Да, беше идеално, но един ден вече не беше идеално. Всичко се променя. И трябва да приемаме позитивите от нещата, които са ни се случили.


Никога няма да ме чуете да говоря зле за бащата на дъщеря ми. Уважавам го, обичах го много и се омъжих за него. Искам дъщеря ми да расте и да обича родителите си еднакво. Защото и двамата имаме едни и същи права, защото и двамата я обичаме безкрайно много и защото тя няма нищо общо с нашето решение да се разделим.

Много хора се питат какво толкова е направил, че да се разведем. Каквото и да е направил, вече е платил за грешката си, защото загуби възможността да живее със съпругата си и дъщеря си. Той е човек, каквито сме всички. Всеки прави грешки. Аз не съдя никого. Аз направих това, което трябваше. Искам дъщеря ми да расте щастлива, и когато е с двамата си родители, да не ги чува да спорят и да се карат, а да усеща любовта им към нея, въпреки че не живеят заедно. Искам да расте обичана, толерантна, добра. На бащата на дъщеря си желая най-хубавите неща! Нека има щастлив живот, защото ако той е щастлив, и дъщеря ни ще е щастлива!", споделя Марлен Фавела във видео в профила си във Фейсбук.

На българските зрители актрисата е позната от ролите си в сериали като "Срещу съдбата" и "Зоро".