Преди обед
Реклама
Темите в "Преди обед" на 20 юли:
Какво е „голо суши“ и как традиционната японска храна се превърна в предпочитана атракция на българските ергенски партита?
Александра Георгиева – най-успешната българска балерина на немската сцена.
В поредицата „Гладиатори в кухнята“: Аспарух от четвъртия сезон на MasterChef събира седем морета в една чиния.
В минутите за мода: кой ще търси „новото лице“ за световния подиум?
Идеите, които променят света – как чаша кафе може да даде втори шанс за хората, останали без дом?
Да влезеш в лавина или да катериш замръзнал водопад – на какво е готов един архитект в името на адреналина?
Високо в небето. Водещите Деси и Сашо в полет с балон преди лятната ваканция.
Споделете мнението си за актуалните теми от деня със седмичните коментатори: актрисата Снежина Петрова и документалистът Михаил Кунчев на страницата на "Преди обед" във Фейсбук.