Реклама

От 4 септември (понеделник) любимото дневно токшоу „Преди обед“ ще влезе в нов дом и ще зарадва зрителите с изцяло обновен формат. С неповторимата си усмивка журналистът Деси Стоянова ще посрещне в студиото своя нов екранен партньор - актьорът Петър Дочев, с когото всеки делничен ден ще обсъждат любопитни и вълнуващи теми с интересни и важни събеседници. Богатото разнообразие от срещи ще бъде допълнено с нови рубрики, които обещават качествено развлечение пред екрана за зрителите на bTV.

За прекрасната атмосфера в студиото и за аудиторията пред малкия екран ще допринесе не само новият тандем на Деси и Петър, но и новият дом на предаването. Той е създаден в новия студиен комплекс на bTV според изискванията за green filming практики и е изграден с екологични и устойчиви природни материали, мултифункционални зони, възможности за паралелно заснемане и излъчване на повече гости и тематични рубрики, модерна LED осветителна и аудио-визуална техника. Цялото пространство създава неповторими усещания за мястото у дома, където сядаме със семейството или с приятели и говорим за наистина важните неща в ежедневието - кино, обществени процеси, интересни истории, важното от живота в България и света.

„Z поколението“.

В поредицата „Z поколението“ младежи от 18 до 25 г. в лицето на студентката в НАТФИЗ Алена Вергова – дъщеря на българския актьор Юлиан Вергов, момичето с неподражаемия „gothic“ стил Рада Димитрова и ученичката във Френската гимназия София Стринска, заедно с трима техни кавалери, представят всичко, от което се вълнуват съвременните млади хора. Заедно с екипа на „Преди обед“ те коментират теми, герои и сюжети, създават истории и влизат в дискусии с по-възрастните, за да се чуе техният глас и тяхната гледна точка.

„Влогър“

Известният български журналист и кинематограф Николай Барулов представя ежедневието и историите на известни личности и обикновени хора. Поредицата е иновативна за българския телевизионен ефир и проследява как преминава един ден на различни хора, заснет с камера с 360-градусова реалност. Зрителите ще станат свидетели как дори вътрешният монолог може да бъде уловен и запечатан от модерните технологии.

„Секс/Връзки“

В поредицата „Секс/Връзки“ коучът Ванина Цонева – специалист в сексуалните и човешките отношения – издига интимността на пиедестал я разисквана във всичките ѝ проявления. Чрез темите и гостите-експерти зрителите ще могат да разберат дали познават добре своята сексуалност и да получат полезни съвети, с които да се усъвършенстват в интимните си отношения.

„Зелени минути“

В рубриката „Зелени минути“ Владимир Гешев представя теми, посветени на екологията и устойчивия начин на живот, и запознава зрителите с различни добри практики в грижата за околната среда.

„ПроменениТЕ“

С помощна на доказани специалисти, Венета Георгиева променя визията на зрителите и им помага да изглеждат по-добре, връщайки самочувствието им в трудни моменти.