.

За предаването

Най-разнообразното дневно развлекателно предаване „Преди обед“ стартира своя осми телевизионен сезон през септември 2018.

Водещите Десислава Стоянова и Александър Кадиев гарантират динамично и усмихнато начало на всеки делник. Предизвикателства, неочаквани обрати и въпроси, различни от лексиконните, предстоят и за звездните им гости.

В очакване на новото високотехнологично студио, екипът на предаването е подготвил разнообразни поредици.  Верни на своята мисия да търсят и откриват позитивното в реалността, водещите посрещат седмични коментатори за разговори по актуални теми, които вълнуват тук и сега.

Шанс за международна кариера на модния подиум получава „Новото лице“, което ще бъде избрано в ефир и обучено от най-успешните български модели Диляна Попова и Кристина Милева.

Защо и как нещо става популярно в интернет? Всяка седмица екипът на предаването анализира снимките, клипчетата, статусите и явленията, които се споделят мълниеносно в социалните мрежи.

В „Духът на здравето“ с д-р Неделя Щонова акценти през годината са грижата за психичното здраве на нацията и как да опазим сърцето и мозъка си. В минутите „Като на кино“ своя критичен поглед към седмичния афиш ще отправя експертът Деян Статулов, който е лакмус за качествените сюжети на голям екран. Креативният продуцент на „Преди обед” Георги Тошев  представя личните си срещи със знаменитости.

Най-гледаните поредици продължават и в новия сезон. „Не/зависимите“ с автор Ралица Стефанова – единствен по рода си проект в българския телевизионен ефир, който проследява лечението на трима души от тежки зависимости като наркотици, алкохол и хазарт.  Екипът на „Преди обед“ търси и намира онези млади предприемачи, чиито старт-ъпи могат да ги превърнат в милионери и да променят бизнеса или човечеството.

„Албумът“ с Венета Георгиева надниква в личния архив на популярни личности, които показват кадри, запечатали неразкрити моменти от живота им. В първите епизоди на „Мистичната България“ Ирена Григорова насочва вниманието към ценностите, скрити под земята, където археолозите търсят отговори на вековни загадки.