.

Кои са най-новите и ефикасни начини за превенция на затлъстяването

На 11 октомври в „Преди обед“ очаквайте още...

Снимка: iStock

Темите в "Преди обед" на 11 октомври:

Колко тона храна се изхвърля всеки ден и как едно българско безплатно мобилно приложение се бори с този проблем, разказва Валерия Кръстева.

Продължава разговорът с най-известния менталист в света. Четецът на мисли Лиор Сушард за семейството, популярността и кармата.

Ексклузивна среща с човека, който чете мисли - менталистът Лиор СушардЕдин от най-силните телепати в света е способен не само да прочете мислите на друг човек, но и да го накара да мисли като него

Какви кулинарни тънкости усвои в Италия Лео Бианки от асове в кухнята със звезди „Мишлен“?

В „Духът на здравето“ с д-р Неделя Щонова: кои са най-новите и ефикасни начини за превенция на затлъстяването?

Какво ново забъркаха Гай Ричи и Дейвид Бекъм, как Райън Гослинг стъпи на Луната и каква е тайната на принца в новия филм за Пепеляшка – ще научим в минутите за кино с критика Деян Статулов.

В междучасие с песен. Столично училище замени звънеца с музиката на Орлин Павлов. Звездата от "Скъпи наследници" гостува в студиото на "Преди обед", за да представи новия си албум.

Седмични коментатори са актрисата и певица Иванка Шекерова и спортният журналист Крум Савов. Включете се с мнение в разговора с тях в реално време на страницата във Фейсбук.