Впечатляващ десерт с шоколад и плодове а ла Стефан Стефанов в "Мастъри в кухнята"

В понеделник след 11 часа в "Преди обед" по bTV

Реклама

В понеделник след 11 часа Стефан Стефанов ще събере „Мастърите в кухнята” на GoodLife в „Преди обед” по bTV, за да приготвят впечатляващо и евтино шоколадово изкушение за ценители. Заедно с колегите си от MasterChef 1 - Симеон Червенков и Аврам Големечков, кулинарят ще покаже професионални трикове за взривяващ сетивата лава кейк, придружен с витаминозна плодова салата.

Бърз „бармански” сироп с кафе, филетирани портокали с авокадо и 10-минутен кейк със сладолед ще предизвикат „Мастърите в кухнята” да споделят горещи истории от петте вкуса на семейния си живот. Успешният „двойно бракуван” Стефан и изпиталият сладостта на бащинството Аврам ще коментират очакванията си към участниците във  втория сезон на MasterChef, докато победителят от първото издание – Симеон, ще разкрива тънкостите на сладкарството и ще тълкува значението на „джумерка”.

Какво ядат свободно гледаните кокошки, как се печели MasterChef, защо в любовта трябва и щипка пипер? Всичко това и още истории от кухнята и фризьорския салон – в понеделник след 11 часа в „Преди обед” по bTV.

Последни

Реклама