Голямото семейство на Владо Николов влиза в новия сезон на „Смени жената“ по bTV

Сезон 2019 на уникалния социален експеримент ще заложи на рецепти за семейно щастие

Реклама

Теории за семейно щастие е водещата тема в новия сезон на световния риалити формат Смени жената (Wife Swap), който тръгва отново в ефира на bTV на 27 февруари. Всяка сряда вечер от 21 часа шоуто ще акцентира върху „тайната съставка“ за успешните отношения на различни семейства. Част от семейното предизвикателство в новия сезон става шестчленното семейство на спортната звезда и бивш капитан на националния отбор по волейбол Владимир Николов.

Един от най-емоционалните и поучителни телевизионни формати отново ще направи зрителите съпричастни с вълнуващ социален експеримент, в който две семейства ще разменят съпругите си за седмица. Героите в новия сезон на „Смени жената“, който учи на толерантност, ще покажат не само различия в бита си, но и коренно противоположни философии на живот. Целта е една – всяко семейство да намери своята рецепта за щастие с помощта на чуждия опит.

В рамките на една седмица семействата ще разменят съпругите си. В първите няколко дни жените ще се съобразят с бита и философията на новото семейство, а след това ще променят правилата на играта спрямо своя ритъм на живот и светоглед. Зрителите ще могат да видят положителната гледна точка в различните предизвикателства и да оценят взаимоотношенията и в своето семейство.

Своя дом за зрителите ще отвори многочленното семейство на волейболиста Владимир Николов и съпругата му Мая, които се включват в „Смени жената“ заедно с четирите си деца. Николови са само част от участниците, които ще покажат на друга двойка своята рецепта за щастливо семейство, начин на възпитание и разбиране за пълноценен живот срещу семейство с противоположни възгледи.

Световният формат „Смени жената“ доби популярност в България още с премиерния си сезон в ефира на bTV и се утвърди като категоричен лидер в своя часови пояс. Едно от най-забавните риалити предавания привлича средно 38% от всички зрители пред малкия екран в предходните сезони. Всеки, който иска да се впусне в социалния експеримент и желае да покаже своята формула за щастие, все още може да се запише за кастинг в сайта на bTV.