Сблъсък на разбирания в “Смени жената” - тази вечер от 21 ч. по bTV

Защо някои жени „командват“ мъжете си, а други ги „слушат“ - е въпросът в новия епизод

Реклама

В новия епизод на “Смени жената” - единственият по рода си социален експеримент в   телевизионния ефир, зрителите на bTV ще станат свидетели на истински сблъсък в разбиранията за семейно щастие на две български семейства. В едното – жената е тази, която „командва“ по всякакъв начин мъжа си, а в другото – жената  е тази, която „слуша и изпълнява“. Два коренно различни модела на семейни отношения, два противоположни полюса, две различни позиции и „роли“ на мъжете и на жените - буквално ще се сблъскат в новия епизод на „Смени жената“ - тази вечер от 21:00 часа.

Един от героите в епизода е Алек - познат на зрителите на bTV като участник в предишен сезон на „Фермата“. Той е бивш футболист и обича да глези по всякакъв начин половинката си Моника. За него не е проблем да се грижи и за сина й от предишен брак. Тя не работи, а се наслаждава максимално на удоволствията и подаръците, които Алек постоянно й прави. Моника ще се размени с Веселина, която е с Георги от 12 години. Двамата имат две малки деца – на 7 месеца и 7 години и живеят във фамилна къща. Георги обича всичко вкъщи да му е подредено и когато се върне от работа - вечерята трябва да го чака на масата с точната температура. Веселина се старае много къщата да е винаги чиста и подредена, точно както Георги предпочита.

Когато тези две жени се разменят и отидат в новите си семейства - ще настъпи истинска „война“, а кой, кого и дали изобщо ще успее да убеди другия в своите разбирания и правила – ще стане ясно тази вечер точно в 21 часа в новия епизод на „Смени жената“ по bTV.