Професионална „съпруга“ сключва бракове срещу заплащане в премиерния сериал „Любов по договор“ по bTV Story

Интригуващата корейска история тръгва на 15 май и ще се върти всяка делнична вечер от 22:30 ч.

Реклама

„Любов по договор“ („Love in Contract“) е най-новият корейски сериал, с който bTV Story ще зарадва зрителите и почитателите на азиатското кино в България. Премиерната поредица, проследяваща премеждията на млада дама, чиято професия е да сключва бракове с мъже в нужда срещу заплащане, тръгва на 15 май (сряда). Епизодите ще вървят всяка делнична вечер в запазения час за корейски сериали в ефира на семейния канал – 22:30 ч., като ще са достъпни и онлайн на видео платформата VOYO.

Привлекателна, талантлива и обаятелна, Че Санг Ън (Пак Мин Йонг) е живата дефиниция за „идеалната брачна партньорка“. Точно затова, вместо да се омъжва, тя решава да използва уменията си на „потенциална половинка“, предлагайки обвързвания срещу заплащане на мъже, които имат нужда от очарователна съпруга за различни събития. Превръщайки се в перфектната половинка за всеки свой клиент, Че Санг Ън позволява на тези, които се възползват от услугите ѝ, да се наслаждават на спокоен самостоятелен живот, без да се налага да дават каквито и да е обяснения и да се обвързват с доживотен брачен договор.

Дългогодишен клиент на Че Санг Ън е енигматичният Чонг Джи Хо (Ко Гьонг Пьо), който се възползва от професионалната ѝ „помощ“ всеки понеделник, сряда и петък. Въпреки че имат сключен договор от цели пет години, Че Санг Ън не знае почти нищо за фиктивния си съпруг, който е забулен в мистерия. Това обаче не ѝ пречи да изпитва чувства към него, които дори тя самата не може да си обясни.

Животът на Че Санг Ън се усложнява още повече, когато на хоризонта се появява нов клиент – звездата Канг Хе Джин (Ким Дже Йонг). Той е един от най-популярните актьори в Южна Корея, целящ единствено да угоди на заможното си семейство, което на всяка цена иска да го задоми. Канг Хе Джин представя Че Санг Ън за своя съпруга всеки вторник, четвъртък и събота, а обаянието, с което атрактивният актьор покорява сърцата на почитателките си, не оставя и „професионалистката“ безразлична.

Разкъсвана между професионалните си задължения и чувствата, които таи към Чонг Джи Хо и Канг Хе Джин, Че Санг Ън се оказва в нетипична за нея ситуация. Дали ще успее да запази професионализма си, когато сърцето ѝ я дърпа в две различни посоки, ще разберем в епизодите на премиерния корейски сериал „Любов по договор“ – от 15 май (сряда), всяка делнична вечер от 22:30 ч. по bTV Story!

В главната роля – тази на Че Санг Ън – зрителите ще видят звездата от „Лечителят“ Че Санг Ън. Нейни екранни актьори са Ко Гьонг Пьо и Ким Дже Йонг, с които пресъздават един от най-обърканите и същевременно интригуващи любовни триъгълници, завладял сърцата на милиони зрители по цял свят.

Не пропускайте премиерния корейски сериал „Любов по договор“ – от 15 май (сряда), всеки делник от 22:30 ч. и онлайн на VOYO!

Последни

Реклама