Алекс Кръстева, Жени Марчева и Диана Любенова - номинирани за “Жена на годината”

Списание „Grazia“ организира за 14-та година престижния конкурс

Реклама

Ако има нещо сигурно през уикендите, то е, че сутрините можем да прекараме в изключително приятната компания на Алекс, Жени и Диана. Водещите на "Тази събота и неделя" no bTV са онова телевизионно трио, което знае точно как да напипа всички онези теми, които вълнуват общественото внимание, и да ги поднесе по интригуващ, свеж и в същото време дълбок начин.

С тези думи бе обявена номинацията на водещите на „Тази събота и неделя“ Алекс Кръстева, Жени Марчева и Диана Любенова за „Жена на годината 2019“ - в категория „Телевизия“ на 14-ото издание на престижния конкурс, организиран от списание „Grazia“. Онлайн гласуване на сайта на „Grazia“ ще определи победителките в 10-те различни категории: Модели, Дизайнери, Актриси, Музика, Спорт, Телевизия, Култура, Бизнес, Общество и Послание във времето. Своя глас за трите водещи на bTV, както и за всички, които според вас заслужават отличието, можете да оставите до 28 ноември тук.

Александра Кръстева е утвърден журналист в нюзрума на bTV. Репортажите ѝ на социална и лайфстайл тематика, както и разказаните истории на хората от малките кътчета на България, оставят отпечатък и не спират да вълнуват и трогват. Жени Марчева също е дългогодишен журналист, доказал се в отразяването на редица събития от външната и вътрешната политика. През 2019 г. тя пое и поста на изпълнителен продуцент на новините и актуалното съдържание в bTV Radio Group, като не спира да вярва, че най-голямата сила на журналистиката е да променя света, в който живеем, към по-добро. Обичана и успешна актриса, Диана Любенова е добре позната и от срещите си със звездите от световния и роден шоубизнес, които подарява всяка събота и неделя на зрителите пред малкия екран.

Освен в работата си като водещи на най-гледания сутрешен уикенд блок в страната, Алекс, Жени и Диана са силно ангажирани и със социално значими каузи. Трите са активни посланици на най-мащабната доброволческа кампания у нас „Да изчистим България заедно”, като в ролята на ментори участват и в редица инициативи, насочени към деца. През октомври Диана Любенова стана и посланик на надеждата в кампанията „Ракът на гърдата е невидим. Прегледай се!”. По повод световния месец за борба с рака на гърдата, водещата споделя, че е изключително важно жените да преминават през профилактика, защото ако болестта бъде открита в ранен стадий, тя може да бъде лечима.

ПОСЛЕДНИ

Реклама