bTV Media Group закупи правата за последния етап на "Деласпорт Балканска Лига по Баскетбол" за сезон 2020/2021

RING ще излъчва пряко надпреварата във финалната четворка

Реклама

На 27 и 29 април в ефира на спортния канал на bTV Media Group RING, ще бъдат излъчени последните срещи от най-престижното балканско баскетболно клубно първенство – „Деласпорт Балканска Лига по Баскетбол”, което се провежда в Холон, Израел. Прякото предаване на най-горещата фаза на сезон 2020-2021 в баскетболната лига ще започне с два двубоя. На 27 април от 17:30 ч. един срещу друг ще се изправят Берое – Академик Пловдив, а от 20:00 часа - Апоел Холон – Апоел Гилбоа. Срещата за определяне на третото място и финалът ще бъдат излъчени пряко в същите часове, но на 29 април.

Заедно с двата български тима към Израел ще пътува и екип на спортна редакция на bTV. Това са журналистът Петър Бакърджиев и операторът Николай Кънчев. Те ще проследят с преки включвания всичко най-интересно около участието на българските отбори в надпреварата – първите им реакции след пристигането и настаняването, подготовката им, както и емоциите и организацията около самото събитие.

От основаването си през 2008 година, Балканската лига не престава да върви смело напред и да се разраства, включвайки отбори от целия Балкански полуостров. Част от международната надпревара са били тимове от България, Македония, Черна гора, Румъния, Сърбия, Хърватия, Босна и Херцеговина, Косово, Албания и Израел. Българските отбори, участвали в турнира, са завоювали общо 5 пъти титлата до този момент.

Всички срещи ще се излъчват пряко по RING, на сайта btvnovinite.bg и на платформата VOYO.BG.

ПОСЛЕДНИ

Реклама