Едно денонощие очи в очи с коронавируса, болните и техните спасители – ексклузивно в bTV Репортерите тази неделя

Операторът на bTV Добромир Иванов прекара 26 часа в отделенията за COVID-19 на Александровска болница

Реклама

Повече от денонощие в защитен костюм, с маска, специален шлем и камера прекара видеожурналистът на bTV Добромир Иванов във всички отделения на Александровска болница, в които се грижат за болни от COVID-19. Резултатът – ексклузивен разказ отвътре за зрителите на bTV Репортерите, посветен на всичко, което се случва от приема на пациентите в Спешната помощ на лечебното заведение, през инфекциозното отделение, където се грижат за пациенти в средно тежко състояние, до реанимацията, в която се лекуват най-тежките случаи.

За първи път в телевизионния ефир у нас, неделната вечер обещава една различна среща на зрителите с хората на фронтовата линия: лекари, сестри, санитари и доброволци, както и пациентите, за чиито живот не спират да се борят спасителите в бяло.

„Как си? Трудно ти е да дишаш ли? Нали дишаш? Айде, дишай! Дишаааай!“ - думите са на д-р Миладинов към пациент в интензивното отделение на болницата. А как преминава отвътре битката на първа линия за всяка глътка въздух и всеки живот, зрителите ще научат от филма на Добромир Иванов „Дишай“ - на 3 май, веднага след централната емисия на bTV Новините.

 

ПОСЛЕДНИ

Реклама