Мария Силвестър - жена от друга Вселена

Разговор на журналистката Диана Алексиева с водещата на "Бригада Нов дом"

Реклама

"Интервюто" среща Мария Силвестър. Снимки: Марияна Петрова 

Покрай работата си на телевизионен водещ напоследък се занимаваш и с ремонтна дейност ("Бригада Нов дом"). Какво би ремонтирала в Мария Силвестър?

Бих започнала от нейната хипер чувствителност, бих отстранила част от нея, въпреки че тя върши страхотна работа на Мария и й помага да разбира хората и света такива, каквито са. Но понякога й идва прекалено много и й пречи да продължава напред. Вместо това потъва надолу и навътре. Така че лекичко бих кръцнала оттам. Друго не. Както виждаш, съм много скромна, всичко друго си харесвам (смее се).

А по фасадата?

Не. Нищо. Аз това, което искам да имам и начинът, по който искам да изглеждам, е факт.

 

Наскоро си мислех, че е много хубаво да си на 40 с всичко, което имаш, можеш и знаеш, просто с тялото и кожата на 20-годишна.

Мда. Но то затова и е измислен да следва точно този път животът, за да може да разсъждаваш по този начин. На 20 не ги осъзнаваш нещата като факт и като даденост. Това е, за да може на 40 да си кажеш: "Виж какво съм имала едно време". А после, 20 години по-късно, на 60 ще си казваш: "Леле, какви сме били на 40, а за какво сме мрънкали!"

За някакви си 20!

Да, които дори вече не помним. Кои бяха тези пък тези 20? (смее се) Направено е така, че да се следва някаква посока, която се надявам за повечето хора да е посока на еволюция на мозъчни процеси. Ако не може да се следва този път, е жалка картинка. Но пък ако може, то е красиво такова, каквото е. А хората ако не го приемат, си е техен проблем. Но те и много други неща не приемат. Не приемат и красотата във всичките й аспекти...

Цялото интервю с очарователната Мария Силвестър четете тук >> 

 

ПОСЛЕДНИ

Реклама