Проект „Сензации“ в „Карбовски: Втори план“ на 16 февруари

Мартин Карбовски стартира поредица, посветена на самосъздалите се виртуални звезди

Реклама

Тази събота „Карбовски: Втори план” стартира проекта „Сензации“, в който ще представя самосъздали се виртуални звездни. На 16 февруари в 18 часа Карбовски героиня в предаването ще бъде Мис Тигрова.
               
„Първа част от проект „Сензации” логично започва с една от най-необяснимите интернет звезди – Мис Тигрова. Едно момиче, което много обича да ви дразни в нета. Тя е журналист по образование, стрийптизьорка по професия и звезда по призвание. Някои зрители ще се възмутят от телевизионното популяризиране на подобни личности. Но, уважаеми, изборът е направен много преди Мис Тигрова да разкрие същността си в интервю. Мис Тигрова е вашият избор и вашият клик. Представяме я, за да се опитаме да си отговорим защо?”     

С проекта „Сензации” екипът на „Втори план“ ще повдигне и други въпроси: Антиутопия ли е бъдещето, което наднича от екрана на мобилното ви устройство или неизбежност на технологичния прогрес? Воайори ли са кликващите върху всяка глупост в интернет или смешното отдавна е излязло от традиционната дефиниция и днес живее свой собствен живот, подплатен с анонимни подигравки и омраза?

Гледайте „Карбовски: Втори план“ тази събота 18 часа по bTV.

ПОСЛЕДНИ

Реклама