Седмица на сватбените филми на Voyo.bg

Платформата за онлайн видео съдържание на bTV Media Group дава поне десет повода за „Горчиво!“

Реклама

Платформата за онлайн видео съдържание на bTV Media Group дава поне десет повода за „Горчиво!“ Причината – седмица на сватбените филми на Voyo.bg.

Кино афишът предлага заглавия, снимани през последните няколко години, а тематиката, освен около „най-важния ден в годината“, се върти и около много други теми – престъпление и наказание, неподходящи кандидати, лоши майки, провалени планове и, разбира се, разводите…

Филмите

Сватбена мистерия“ (Wedding planner mystery, 2014) е за премеждията на сприхава, но мила сватбена агентка, покрай която дори престъпленията са забавни.

Робърт Де Ниро и Даян Кийтън са двамата родители в „Тежка сватба“ (The big wedding, 2013), които бързо разбират, че да изиграеш миналото не е никак лесно.

В „Последният момински запой“ (Bachelorette, 2012) Реган (Кирстен Дънст) и най-добрите й приятелки Кейти и Джина изпадат в недоумение, когато някогашната им съученичка Беки – пълничко момиче, на което често са се подигравали – се сгодява за мъж, по който всички те са въздишали.

Една майка се появява изненадващо в Италия, за да опази дъщеря си от най-различни злини и неприятности, като например италианските мъже.  Историята – в „Невъзможен брак“ (Why marry, be happy, 2014).

В „Любов, сватба, пълен брак“ (Love, wedding, marriage, 2011) възгледите за перфектния брак на красива младоженка отиват по дяволите, когато разбира, че след дългогодишна връзка родителите й са решили да се разведат.

В „Булката дубльор“ (Decoy bride, 2011) холивудска актриса успява да се омъжи необезпокояване от папараци, благодарение на хитър план…

В „Моята голяма балканска сватба“ (My big fat balkan wedding, 2014) една майка ще направи и невъзможното, за да предотврати предстоящото вричане във вечна любов на дъщеря си.

Една внезапна оферта за работа измества сватбения ден от юни през януари в „Сватба през януари“ (June in january, 2014).

Сватба в провинцията“ (Sealed with a kiss, 2015) е за колебанията на  известен кънтри певец да се ожени за бляскава холувудска актриса в малко градче, където са корените му...

Сватбата на добрата вещица“ (Good witch's wedding, 2010) е за сватбената еуфория на Каси, която съгражданите й приемат за специална и почти магическа личност.