.

Срещи от УЕФА Лига Европа ще обогатят висококачественото спортно съдържание на bTV Media Group до 2021 г.

bTV Action, Ring и Voyo.bg ще излъчват от 20 септември мачове от престижния турнир УЕФА Лига Европа и през следващите три години. bTV Media Group придоби правата за втори избор на срещи за сезоните 2018-2019, 2019-2020 и 2020-2021 г., като така ще обогати висококачественото си футболно съдържание в полза на многобройните спортни фенове в България. Водещата медийна група ще излъчва и срещи от УЕФА Шампионска лига през следващия тригодишен период.

bTV Media Group ще излъчва срещи от УЕФА Шампионска лига и през следващите три годиниФеновете ще проследят мачове от най-комерсиалния футболен турнир по bTV Action, Ring и онлайн на Voyo.bg

УЕФА Лига Европа се радва на голям зрителски интерес от потребителите на каналите и платформите на bTV Media Group. Според данни на GARB по време на излъчването на мачове от турнира bTV Action достига до 10% дял сред младата мъжка аудитория (18-34 г.). bTV Action също е най-предпочитаният тематичен канал от тази таргет група по време на живите излъчвания на срещите.