Трети кръг от груповата фаза в Шампионската лига – на живо в каналите на bTV Media Group

Късните мачове от трети кръг на 23 и 24 октомври – в комбинирано предаване на Champions TV

Реклама

Притиснат до стената, Тотнъм няма избор, освен да гони победа в гостуването на ПСВ Айндохевн в Шампионската лига. Трите точки са жизнено важни и за двата отбора, но само един ще бъде доволен след срещата. ПСВ – Тотнъм, сряда, 24 октомври от 19:30 ч. –  пряко по bTV Action и онлайн на Voyo.bg. Студиото е с водещ Валери Генов, а коментатор ще бъде Явор Кръстев.

По същото време, Ring ще предава пряко срещата между Брюж и Монако с коментатор Борис Касабов.

Осем години по-късно, атмосферата на Камп ноу отново ще бъде наелектризирана до крайна степен. Причината е сблъсък между Барселона и Интер. Меси и компания ще търсят вендета.  Футболният екшън започва в сряда, 22:00 ч. –  пряко по bTV Action, bTV Radio и онлайн на Voyo.bg. Коментатор ще бъде Никола Кацаров.

По същото Ливърпул – Цървена звезда, пряко по Ring от 21:30 ч. с коментатор Даниел Хърлев.

Още два мача ще има от 22:00 ч., само на Voyo.bg. Георги Попвасилев ще коментира Борусия Дортмунд – Атлетико Мадрид,  а Петър Мисов – двуобоя между Пари Сен Жермен - Наполи.

Всички късни мачове от УЕФА Шампионска лига във вторник и сряда ще бъдат отразени на живо в комбинирано предаване с коментатор Иво Чилев – на Champions TV, онлайн на сайта bTVnovinite.bg.

Платформата Champions TV е достъпна напълно безплатно и без регистрация през всички устройства – смартфон, таблет, компютър. На 2 октомври коментарите ще са на Никола Кацаров, а на 3 октомври – на Даниел Кръстев.

ПОСЛЕДНИ

Реклама