За поредна година bTV Media Group е най-желаният работодател сред медиите

Данните са от независимото проучване Employer of Choice

bTV Media Group е най-желаният работодател сред медиите в България за втора поредна година и е на 19 място сред всички компании. Това сочи класацията Employer of Choice на ToTheTop Agency, в която влизат 100-те най-предпочитани от служителите работодатели у нас.

bTV Media Group е най-желаният работодател на медийния пазарЗа една година групата се изкачи от 33 на 13 място сред всички работодатели в проучването Employer of Choice

„2020 беше най-нестабилната година в съвременната ни история, но трябва да сме готови през 2021 г. темпът на промените да се ускори. Нашият отговор на кризата започна с подобряване на шестте най-важни елемента на културата на работното място: споделената цел, лидерство, признателност, благосъстояние, възможност и успех. Целенасочено променяме обстановката около тези области и държим непрестанна връзка с хората си. Продължаваме да търсим правилните организационни нововъведения, за да поддържаме устойчивите резултати на bTV Media Group като желан работодател.“ Това сподели HR директорът на bTV Media Group Наташа Кумчева.

 

Employer of Choice е независимо проучване, което се провежда веднъж годишно по сложен алгоритъм с утвърден модел, който изследва над 50 характеристики на бранда, комуникационни канали, алтернативен избор на кандидата и др., за да определи сбор от точки и да подреди „Топ 100 на най-желаните работодатели“.

Тази година в проучването „Най-желан работодател” са акнетирани над 13 000 души от цяла България. Анкетата съдържа над 50 въпроса и е проведена онлайн в периода март - април 2021 г.

Вижте тук свободните позиции в екипа на bTV Media Group.