Започва голямата игра на радио N-JOY и American Tourister „Обиколи Европа“  

Реклама

Преживейте едно незабравимо лято, изпълнено с много хубава музика, прекрасни куфари Bon Air от American Tourister и вълнуващи почивки, осигурени с подкрепата на Wizz Air. Всичко това ви очаква във второто издание на мащабната игра на радио N-JOY „Обиколи Европа“. 

Условието за участие е много просто, но изисква вашето внимание – необходимо е да влезете на samsonitebg.com, да намерите банера на „Обиколи Европа“ и да кликнете на него, за да отворите пъзела на играта. Наредете го правилно и се регистрирайте за участие в жребия за нашите страхотни награди! Следете играта, защото всяка седмица ще ви предоставяме нов пъзел с различна дестинация.

Ежеседмично един късметлия ще печели куфар Bon Air от American Tourister и двупосочни самолетни билети за двама за вълнуваща европейска дестинация от Wizz Air! Всяка седмица цветът на куфара и дестинацията ще бъдат различни, затова следете внимателно играта и може да посетите Лисабон, Малага, Ница или Атина. Не се притеснявайте, куфарите на American Tourister са придружени от световна гаранция, като в зависимост от серията тя варира между 3 и 5 години.  Това означава, че в която точка на света да се намирате, можете да разчитате на сервиз и гаранционно или извънгаранционно обслужване. А полетите, които Wizz Air осигуряват ще покрият голям чекиран багаж и priority boarding.

В рамките на 4 седмици ще  можете да се включите в приключението и да се насладите на обиколка из Европа, благодарение на играта на радио N-JOY и American Tourister, осъществявана с подкрепата на Wizz Air - една от най-бързо развиващите се авиокомпании в Европа и най-големият нискотарифен превозвач в Централна Източна Европа.

Наслаждавай се на лятото с радио N-JOY, пътувай безгрижно и леко с куфари и чанти American Tourister и полети към зареждащи нови емоции сWizz Air.

От 2018-та година глобален посланик на марката American Tourister е звездата на португалския национален отбор по футбол и модна икона Кристиано Роналдо. Той сподели за марката, че „American Tourister е функционален и готин бранд, който подхожда на всеки. Очарован съм да бъда лице на марката за 2018-та. Като често пътуващ човек оценявам нуждата от висококачествен куфар, който междувременно ти позволява да изразиш себе си“.

Приготви се да обиколиш Европа с радио N-JOY и American Tourister отsamsonitebg.com - When Life Calls – Be Ready.

Актуални новини за играта „Обиколи Европа“ с радио N-JOY и American Tourister,  осъществявана с подкрепата на Wizz Air, можете да намерите насайта на радиото.

ПОСЛЕДНИ

Реклама