Реклама

Джони Инглиш се завръща, за да спаси света отново... Най-взривоопасното оръжие от тайните служби на Нейно Величество се завръща с нова мисия. Време е за поредната доза смях от обичания таен агент по неволя Джони Инглиш!

Новото приключение започва, когато кибератака разкрива самоличностите на всички активни агенти под прикритие на Великобритания, оставяйки Джони Инглиш като последната надежда на тайните служби. Принуден да се завърне от пенсия, Инглиш се хвърля с главата надолу в екшъна - с мисия да открие мистериозния хакер. Като човек с малко умения и аналогови методи на действие, той трябва да преодолее предизвикателствата на модерните технологии, за да завърши мисията с успех. А предизвикателството започва още със създаването на негов Instagram-профил, с който той бързо трябва да се научи да борави.

Джони се оказва последната надежда на тайните служби и на министър-председателя на Великобритания. Той прилага нетрадиционните си методи и върху мистериозната Офелия Булетова, която може да се окаже ключ към разрешаването на случая и въобще към всичко. Докато професионалистите използват иновациите и модерните технологии, то ярките индивидуалисти като Джони Инглиш действат със смели импровизации, скромен набор от умения и капацитет, но с искреното намерение да служат на Кралицата докрай!

Последни

Реклама