Реклама

Суперзлодеите се присъединяват към свръхсекретната специална част "Task Force X". Там ги въоръжават тежко и ги захвърлят на отдалечения и пълен с врагове южноамерикански остров Corto Maltese, за да разрушат Йотунхайм – затвор от ерата на нацизма с политически затворници и лаборатория за експерименти върху тях.

Добре дошли в ада, познат още като Бел Рев – затвор с най-висока смъртност в Щатите, в който стоят под ключ най-опасните суперзлодеи. Те са готови на всичко, за да се измъкнат от там, дори да се присъденият към супер секретния и съмнителен Отряд Х. Днешната потенциално смъртоносна задача? Да съберат екип от престъпници, включващ Блъдспорт (Идрис Елба), Миротвореца (Джон Сина), Капитан Бумеранг (Джай Кортни), Цар Плъх 2 (Даниела Мелшиор), Савант (Майкъл Рукър), Кинг Шарк (Силвестър Сталоун), Блекгард (Пийт Дейвидсън), Копието (Флула Борг) и любимата на всички откачалка – Харли Куин (Марго Роби), след което да ги въоръжат до зъби и буквално да ги спуснат в отдалечения и пълен с врагове остров Корто Малтезе.

Отрядът потегля на унищожителна мисия през джунгла, гъмжаща от войнстващи противници и партизански бойци – заедно с полковник Рик Флаг (Джоуел Кинаман), който да се увери, че ще се държат прилично, и заедно с агентите на Аманда Уолър (Вайола Дейвис), следящи всяка тяхна стъпка. Както винаги, едно погрешно движение може да доведе до незабавна смърт - дали от ръцете на противниците им, някой друг от Отряда или от самата Аманда Уолър... Шансовете определено не са на тяхна страна и за любителите на залаганията е най-сигурно да заложат срещу всички тях.

„The Suicide Squad“, САЩ, 2021 г.)

Жанр: екшън, комедия, приключенски

Режисьор: Джеймс Гън

В ролите: Марго Роби, Джоуел Кинаман, Идрис Елба, Джон Сина, Силвестър Сталоун, Вайола Дейвис, Джай Кортни и др.