Реклама

Един музикант осъзнава, че е единственият човек на Земята, който помни Бийтълс. В този алтернативен свят великите "The Beatles" не съществуват... но има музика, мечти, приятелство и дълъг път към голямата любов.

Джак Малик е певец и композитор от малък крайморски английски град, мъчещ се да пробие. Успехът му се изплъзва въпреки постоянната и твърда подкрепа от страна на най-добрата му приятелка от детските години - Ели. След странен инцидент с автобус по време на глобално спиране на тока и като излиза от кома, той се оказва единственият човек на света, който си спомня за съществуването на любимите му Бийтълс. Джак бързо се превръща в суперзвезда, изпълнявайки парчетата на най-великата група на всички времена пред публика, която ги чува за първи път, около него се разгаря истинска истерия - не без усилията на хладнокръвната му американска агентка Дебра с желязна маркетингова стратегия.

Покрай внезапната му слава, има опасност Джак да загуби Ели, която винаги е вярвала в него. Той трябва да се върне към своите корени и да докаже, че всичко, от което се нуждае, е единствено любовта й.