bTV Cinema пуска още два премиерни за България сериала

Зрителите ще могат да проследят хитовите поредици "Кости" и "Извън играта"

Реклама

Два нови сериала стартират премиерно в ефира на bTV Cinema на 28 декември! Само зрителите на новия филмов канал ще имат възможност да проследят хитовите поредици "Кости" и "Извън играта".

Главният герой в "Кости" е виртуозният, но социално неадаптиран съдебен анторополог доктор Темперънс Бренън, който работи в института "Джефърсън" във Вашингтон, Колумбия. Той е незаменимият помощник на ФБР, когато става въпрос да се разгадае престъпление по открити човешки части от скелет.

"Кости" е американски комично-драматичен телевизионен сериал, който тръгва по Fox Network на 13 септември 2005 г. Премиерният епизод са гледали 10 млн. зрители. Петият сезон на "Кости" стартира на 17 септември 2009 г., а след него предстои и шести. Сериалът беше номиниран за награда ЕМИ тази есен.

Зрителите ще могат да се насладят на виртуозната работа на д-р Бренън от 28 декември всяка вечер от 22:00 часа само в ефира на bTV Cinema.

Другата поредица, която ще можете да гледате само в ефира на bTV Cinema, е сериалът "Извън играта". България е 40-тата държава, в която ще се излъчва култовата поредица на FOX.

Сериалът проследява историята на Майкъл, който след 10 години вярна служба на родината, изживява най-лошия кошмар на всеки шпионин. Той се оказва г-н Никой. Банковите му сметки са блокирани, подложен е на денонощни смъртоносни гонения, вкаран е във всички международни списъци за издирване.

Премиерата на сериала е на 28 юни 2007 г. в САЩ. На 28 юли тази година поредицата е качена отново в ефир с четвъртия си сезон. На 28 декември пък от 18 часа, премиерно за България, зрителите на bTV Cinema ще могат да гледат първия епизод на "Извън играта". Сериалът ще се излъчва всеки ден в същия час, а повторенията са в събота от 18:00 до 22:00 часа.

В седмицата след Коледа в ефира на bTV Cinema стартира и  минисериалът "Черната стрела". Той създаден по едноименния роман на Робърт Луис Стивънсън. Действието се развива в средата на 15-и век в териториите на империята на Хабсбургите и Папските територии.