Реклама

Фантазията се превръща в реалност с филмите по bTV Cinema през юли. Едни от най-новите кино продукции с участието на звезди от ранга на Жан Рено, Лиъм Нийсън, Скот Адкинс, Чанинг Тейтъм, Олга Куриленко, Брус Дърн, Наоми Уотс, Октавия Спенсър, Тим Рот и Арън Пол ще направят телевизионната си премиера за България в ефира на филмовия канал на bTV Media Group.

bTV Cinema обещава да прикове вниманието на зрителите с 18 нови заглавия от различни жанрове, а почитателите на седмото изкуство отново ще могат да се насладят на четири премиерни филма всяка седмица – по два един след друг в понеделник от 21:00 ч., както и във вторник и в петък от 19:00 ч.

Стартът на премиерния маратон всеки понеделник ще бъде даден тази вечер (3 юли) с криминалния екшън с Жан Рено „Бандите на Марсилия“ (21:00 ч.), в който едно лоялно ченге ще трябва да предпази екипа си не само от смъртоносните сблъсъци между бандите, водещи война за влияние, но и от полицейската корупция, върлуваща в град, където наркотиците се продават като лимонада. От 23:30 ч. следва драматичният трилър с Арън Пол „Неочакван приятел“, проследяващ сближаването на 10-годишно глухо момче с издирван от полицията опасен беглец. Отхвърлен и тормозен от връстниците си, Уесли ще опита да защити новия си и единствен „неочакван приятел“ с цената на всичко.

На 10 юли (понеделник) от 21:00 ч. своята телевизионна премиера за България ще направи комедията с Чанинг Тейтъм „Кучето“, в която морски пехотинец получава назначение да се грижи за военно обучено куче на загинал войник. Неговата мисия е да го транспортира до Калифорния, за да присъства на погребението. Задачата се оказва трудна, а лекото пътуване по тихоокеанското крайбрежие се превръща в адско пътешествие. От 23:00 ч. следва телевизионният дебют на биографичния филм „Хариет“ – необикновен разказ за бягството на Хариет Тъбман (Синтия Ериво) от робство и превръщането ѝ в един от най-големите герои на Америка, чиито смелост, изобретателност и упоритост освобождават стотици роби и променят хода на историята.

Седмица по-късно – на 17 юли (понеделник) от 21:00 ч. – bTV Cinema ще представи премиерно за България екшън трилъра „Единствен шанс“, в който Скот Адкинс ще влезе в кожата на елитен снайперист, чиито умения са подложени на изпитание, след като попада в капан на необикновена вражеска територия. От 23:00 ч. зрителите ще могат да се насладят и на криминалната драма „Град на убийци“, проследяваща историята на четирима приятели от деца, които се завръщат в родния си квартал в Ню Орлиънс след преминаването на опустошителния ураган „Катрина“. Останали без дом, те се принуждават да потърсят работа при местния гангстер и така се оказват замесени в дързък обир в центъра на града.

Сред премиерните заглавия в понеделник вечер, на 24 юли филмовият канал на bTV Media Group ще представи и екшън трилъра „Закрилникът“ (21:00 ч.), в който Лиъм Нийсън се превъплъщава в ролята на бивш войник от военноморските сили. Той се превръща в неволен защитник на мексиканско момче, търсещо спасение на територията на САЩ от преследващите го килъри на влиятелен наркокартел. Двамата се впускат в шеметно бягство както от безмилостните убийци, така и от корумпираните ченгета, а по време на пътуването недоверието помежду им постепенно отстъпва място на разбирането и състраданието. От 23:15 ч. следва телевизионният дебют на драмата „Мустангът“ с Матиас Шьонертс и Брус Дърн, в центъра на която е Роумън Коулмън – жесток престъпник, който получава шанс да участва в програма за реабилитация, включваща дресировка на диви мустанги. Неочаквано за него, той се привързва към най-неукротимия кон, който му помага да се пребори със собствените си демони.

В последния понеделник от месеца – 31 юли, от 21:00 ч. зрителите на bTV Cinema ще могат да се насладят на френската сензация с Олга Куриленко „Преводачите“, в която 9 професионалисти от различни националности са наети да преведат дългоочакваната последна книга от бестселър трилогия, но с цел да запазят пълна конфиденциалност, са затворени в луксозен бункер. Когато първите десет страници от свръхсекретния ръкопис изтичат неочаквано в интернет, престижната задача за „преводачите“ се превръща в кошмар – „къртицата“ е един от тях, а издателят е готов на всичко, за да я разкрие. Завършек на премиерния маратон ще постави трилърът „Тайната на Лус“ (23:15 ч.) със звездното участие на Наоми Уотс, Октавия Спенсър и Тим Рот.

В премиерния слот с изцяло романтични заглавия всеки вторник от 19:00 ч. bTV Cinema ще представи лентите „Красотата на любовта“ (4.07), „Ключът към любовта“ (11.07), „Любовни трикове“ (18.07) и „Мелодията на любовта“ (25.07),  а в петъците от 19:00 ч. почитателите на трилърите ще се насладят на четири нови филма – „Майка на всяка цена“ (7.07), „Лоша компания“ (14.07), „Тайните на мажоретките 2“ (21.07) и „Смъртоносно отвличане“ (28.07).

Тагове: филми