Хелоуин кино маратон – тази вечер от 18:45 ч. по bTV Cinema

Реклама

Хелоуин кино маратон очаква зрителите на bTV Cinema тази вечер (31 октомври) от 18:45 ч. до след полунощ. Призрачни герои, страховити истории и смразяващи кръвта обрати предстоят в четири култови хорър филма, единият от които премиерен за българския ефир.

Хорър маратонът стартира точно в 18:45 ч. с „Тъмни сенки“ с участието на Джони Деп в главната роля. Той се въплъщава в Барнабас Колинс – елегантен аристократ, превърнат във вампир от огорчена обожателка. Погребан под земята за две столетия, той излиза от ковчега си през 1972 г. и се завръща в някогашното си разкошно имение, където сега живеят неколцина оцелели издънки на рода му. Решен на всяка цена да възвърне предишната слава на семейното име, Барнабас е спъван на всяка крачка от бившата си изгора – изкусителната вещица Анжелика.

В 21:00 ч. стартира премиерният за България хорър „Мъртвите не умират“. Спокойното градче Сентървил ще бъде въвлечено в битка с орда зомбита, след като мъртвите се надигат от гробовете си. Шефът на полицията Клиф Робъртсън и офицерите Рони Питърсън и Минди Морисън обикалят „бойното поле” с невъзмутимостта на шерифи, които могат да се справят с всяка ситуация, и констатират привързаността на събудените неумрели към дейности, които са им били присъщи приживе.

Какво е Хелоуин без култовата класика „Хелоуин“ (2018)?! В 23:15 ч. е ред за епичната сага с Джейми Лий Къртис и Ник Касъл. Лори Строуд ще излезе във финален сблъсък с Майкъл Майърс – преследващия я маскиран убиец, който ѝ се натрапва още от времето на своята убийствена вакханалия в нощта на Хелоуин преди четири десетилетия, когато тя едва успя да му се измъкне.

В 01:15 ч. една невинна игра между приятели на „Истина или предизвикателство“ ще стане смъртоносна, когато някой или нещо започва да наказва изричащите лъжа или отказалите предизвикателство.

 

Не пропускайте специалния Хелоуин кино маратон – тази вечер от 18:45 ч. само по bTV Cinema!

Тагове: btv cinema