Касова селекция от филмови премиери през ноември по bTV Cinema

И през този месец филмовият канал ще зарадва зрителите с премиерни заглавия, касови хитове и тематични дни с любими актьори и поредици

Реклама

На 7 ноември (понеделник) от 21:00 ч. в ефира на bTV Cinema ще се състои телевизионната премиера за България на екшън трилъра с Меган Фокс „Опасна мисия“ („Rogue“, 2020 г.). Изкусителката ще влезе в ролята на Саманта О'Хара – ръководител на взвод войници в мисия за спасяване на заложници в отдалечен район на Африка. Нещата обаче се объркват и екипът се оказва без поддръжка и насочване, принуден да оцелява срещу местните въстаници.

 

На 12 ноември (събота) от 23:15 ч. в култовата рубрика „Синема Х“ премиерно за България ще бъде представен хорърът „Позвъняване от отвъдното“ („Don't Let Go“, 2019 г.). В центъра на историята е семейство, което умира при изключително мистериозни обстоятелства. Джак – близък техен роднина, започва да получава телефонни обаждания от една от мъртвите – неговата племенница. Той не е сигурен дали става въпрос за дух, или вече не е с всичкия си, но се оказва, че съвсем не е луд и трябва да помогне на момичето да промени почти неизбежната си съдба...

 

Сред премиерните заглавия в понеделник вечер bTV Cinema ще представи и продължението на „Честита смърт“ – „Честита нова смърт“ (Happy Death Day 2U, 2020 г.). Ужасът, който ще бъде излъчен на 14 ноември (понеделник) от 21:00 ч., ще даде отговори на много от въпросите, които останаха мистерия, а новосъздадените смразяващи кръвта елементи ще създадат усещане за още по-ужасяващо присъствие.

 

На 21 ноември (понеделник) от 21:00 ч. следва комедийната премиера „Вечеря за приятели“ (Friendsgiving, 2020 г.), разказваща за Моли, популярна актриса, която наскоро се е развела, и нейната най-добра приятелка лесбийка Аби, която пък е зарязана от гаджето си. Трите заедно с майката на Моли – Хелън, се събират с близки приятели и странни познати за една откачена, комична и направо катастрофална вечеря за Деня на благодарността.

 

В последния понеделник от месеца (28 ноември) от 21:00 ч. ще се състои премиерата за България на драмата с Ник Нолти и Мат Дилън „Глава, пълна с мед“ (Head Full of Honey, 2018 г.), в която овдовял дядо, страдащ от Алцхаймер, тръгва на пътешествие заедно с внучката си. Синът на възрастния вдовец Амадеус не може да се грижи за него и планира да го остави в хоспис. 11-годишната му внучка обаче взима нещата в свои ръце и увещава дядо си да избягат на пътешествие в приказната Венеция, където той някога е предложил брак на баба ѝ.

 

Ден по-късно, на 29 ноември (вторник), bTV Cinema ще зарадва любителите на ужасите с акули с филмов маратон, включващ трите хита „Мега звяр“, „Тъмна вълна“ и „Челюсти“. Филмовият канал е подготвил и специална селекция в късните съботни вечери в рубриката „Синема Х“ със заглавия като „Морган“ (5.11), „Не гасете светлините“ (19.11) и „Зелената стая“ (26.11).

 

От 2 до 5 ноември почитателите на Сам Рокуел ще могат да се насладят на 4 филмови вечери, посветени на него, с филмите „Случаят Ричард Джуъл“ (2.11), „Три билборда извън града“ (3.11), „Кибритлии“ (4.11) и „Зеленият път“ (5.11), а от 8 до 13 ноември 21:00 ще е запазен час за Райън Гослинг със заглавия като „Тетрадката“ (8.11), „Убийство по учебник“ (9.11), „Оглупели от любов“ (10.11), „Пропукване“ (11.11), „Гангстерски отдел“ (12.11) и „Първият човек“ (13.11).

 

Тагове: btv cinema