Касови премиери и хитови поредици с любими актьори – през август по bTV Cinema

И през август bTV Cinema ще зарадва зрителите с премиерни заглавия, касови хитове и тематични дни, посветени на любими актьори и поредици

Реклама

Още тази вечер (1 август) от 21:00 ч. в ефира на bTV Cinema ще се състои телевизионната премиера за България на spin-off-а на „Бързи и яростни“ – „Бързи и яростни: Хобс и Шоу“ („Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw“, 2019 г.). Двама от най-популярните герои от поредицата – Люк Хобс (Дуейн Джонсън) и Декард Шоу (Джейсън Стейтъм) – застават един до друг, за да поемат опасна самостоятелна мисия, залогът за която е бъдещето на цялото човечество.

Следващият понеделник (8 август) зрителите ще могат да се насладят за пръв път в ефир и на екшън драмата с Джон Траволта „Роден да побеждава“ („Trading Paint“, 2019 г.). В центъра на историята е ветеранът автомобилен състезател Сам Мънро (Траволта), който заедно със сина си преминава през различни предизвикателства, за да преодолее семейните и професионалните си конфликти.

Сред премиерните заглавия в понеделник вечер bTV Cinema ще представи и тоталния хит със Закари Леви „Шазам!“ („Shazam!“, 2019 г.). Филмът, който ще бъде излъчен на 15 август от 21:00 ч., разказва за Били Батсън – обикновен младеж, който след срещата си с древен магьосник получава способността да се превръща в могъщ възрастен супергерой само с произнасяне на думата „Шазам!“.

На 22 август следва премиерата на драмата с Иън Маккелън и Хелън Мирън „Добрият лъжец“ („The Good Liar“, 2019 г.). Известният измамник Рой Кортни (Маккелън) се запознава в интернет с вдовицата Бети Маклиш (Мирън). Двамата се срещат и усещат взаимно привличане един към друг, но целта на Рой са нейните милиони. И докато Бети е готова на всичко за очарователния измамник, Рой започва да усеща, че изпитва чувства към нея. А това може да му изиграе лоша шега…

В последния понеделник от месеца (29 август) ще се състои телевизионната премиера за България на приключенския екшън „Хищни птици и фантастичната еманципация на Харли Куин“ (Birds of Prey and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn, 2020 г.). Лентата проследява събитията, развиващи се след „Отряд самоубийци“, разказани от самата Харли Куин (Марго Роби).

В „Синема Х“ също предстоят премиери на две от най-нашумелите заглавия в жанра през последните няколко години – „Проклятието на плачещата жена“ („The Curse of La Llorona“, 2019 г.) – на 13 август, и на „Доктор Сън“ („Doctor Sleep“, 2019 г.) – на 27 август.

По традиция bTV Cinema ще зарадва зрителите и с тематични дни с любими поредици. От тази вечер (1 август) стартира седмица, посветена на Дуейн Джонсън VS. Джейсън Стейтъм. От 9 до 13 август зрителите ще могат да се насладят петте части от поредицата „Умирай трудно“, а от 16 до 18 август – на епичната трилогия „Властелинът на пръстените“. От 23 до 27 август следват 5 дни с Роуън Аткинсън с филмите от поредиците за Мистър Бийн и Джони Инглиш.