Реклама

Едни от най-новите кино продукции с участието на звезди от ранга на Лиъм Нийсън, Пиърс Броснан, Дрю Баримор, Райън Рейнолдс, Самюъл Джаксън, Салма Хайек, Антонио Бандерас, Морган Фрийман, Даян Кийтън, Луси Хейл и Джоузефин Лангфорд ще направят телевизионната си премиера за България през май в ефира на bTV Cinema. Филмовият канал на bTV Media Group обещава да прикове вниманието на зрителите с 19 нови заглавия от различни жанрове, а почитателите на седмото изкуство отново ще могат да се насладят на четири премиерни филма всяка седмица – по два един след друг в понеделник от 21:00 ч., както и във вторник и в петък от 19:00 ч.

Стартът на премиерния маратон всеки понеделник ще бъде даден на 1 май с екшън трилъра „Игра на сенки“ (21:00 ч.), в който ще видим Лиъм Нийсън в ролята на правителствен агент, сблъскващ се с тъмното си минало. Веднага след него, от 23:15 ч., следва драмата с Дрю Баримор „Заместничката“ – история за пропаднала комедийна актриса, готова на всичко да се завърне обратно в играта.

На 8 май (понеделник) от 21:00 ч. своята телевизионна премиера за България ще направи продължението на култовата екшън комедия „Бодигард на убиеца“ – „Бодигард на убийцата“. В нея необичайният, но най-смъртоносен тандем в света – Майкъл и Дариъс (Райън Рейнолдс и Самюъл Джаксън) – ще се впуснат в нова опасна мисия, за да спасят жената на Дариъс – Соня (Салма Хайек). От 23:00 ч. следва телевизионният дебют на най-новата част от поредицата „След“ – „След щастливия край“, в която главните герои Теса и Хардин ще преминат през ново изпитание по пътя на своята емблематична любовна история.

Седмица по-късно – на 15 май (понеделник) – bTV Cinema ще представи премиерно за България приключенския екшън трилър „Обир по джентълменски“ (21:00 ч.), в който зрителите ще видят невероятния Пиърс Броснан в кожата на легендарен престъпник, и романтичната драма „Сувенирът“ (23:00 ч.), разказваща за разтърсващата любовна връзка на млада студентка по киноизкуство и непоправим женкар в началото на 80-те години на XX век.

Сред премиерните заглавия в понеделник вечер, на 22 май филмовият канал на bTV Media Group ще представи и приключенския екшън „Към хоризонта“ (21:00 ч.), проследяващ битката за оцеляване на млада двойка, която се отправя към тропически остров, но пилотът на самолета им получава сърдечен удар и двамата са принудени да поемат управлението му. В 23:00 ч. следва телевизионната премиера на комедията „Мразя те, обичам те“, в която Луси Хейл и Остин Стоуел ще се впуснат в безмилостна игра на надмощие с непредвидим романтичен край.

В последния премиерен понеделник от месеца (29 май) е ред за телевизионния дебют на комедията „Баби мажоретки“ (21:00 ч.) с Даян Кийтън и Джаки Уивър, както и на фентъзи драмата „По течението“ (23:00 ч.), в центъра на чийто сюжет е покойна млада жена, завърнала се на земята, за да открие своя любим, с когото така и не е успяла да се сбогува преди ненавременната си кончина.

В премиерния слот с изцяло романтични заглавия всеки вторник от 19:00 ч. bTV Cinema ще представи лентите „Романтична почивка“, „Любов от книгите“, „Щастливи завинаги“, „По-сладко от торта“ и „Сапунени мехурчета“, а в петъците от 19:00 ч. почитателите на трилърите ще се насладят на четири нови филма – „Наследството на сестра ми“, „Смъртоносна размяна“, „Забравеното момиченце“ и „ИнстаПсихо“.