Комедийни и семейни филми – всеки понеделник от 21:00 часа по bTV Cinema

Гледайте през май "Кибритлии”, "Гимназисти в Белия дом”, "Новият Дон Жуан” и "Бирфест”

Реклама

И през май bTV Cinema ще се събере зрителите пред малкия екран с комедийните и семейни филми всеки понеделник от 21:00 часа. Заглавията, който ще забавляват цялата фамилия са "Кибритлии”, "Гимназисти в Белия дом”, "Новият Дон Жуан” и "Бирфест”.

bTV Cinema стартира понеделнишкия комедиен маратон на 7 май с криминалната комедия "Кибритлии". Ще се запознаем с Рой (Никълъс Кейдж) и Франк (Сам Рокуел) - двойка майстори на дребните измами. Предприемачи на свободна практика. Артистични мошеници. Кибритлии. Каквото си изберете. Рой - ветеран в занаята, и Франк - амбициозното му протеже, са се заели с поредната си измама - нека я наречем търговия... Оттук няколкостотин, оттам хиляда и съмнителното партньорство цъфти и процъфтява... до разкритието, че Рой има дъщеря тийнейджър - дете, за чието съществуване е подозирал, но никога не се е осмелявал да се увери в него. И още по-обезпокоителното, 14-годишната Анджела (Алисън Ломан) иска да се срещне с непознатия си татко.

Забавлението продължава на 14 май, когато bTV Cinema ще излъчи комедията "Гимназисти в Белия дом". Докато са наказани за купонджийските си прояви, група колежани, съставена изцяло от неудачници и пристрастени към дрогата и алкохола тийнеджъри, пише писмо до президента, обяснявайки ясно проблемите на образователната система в Америка. Обаче има един проблем - президентът е очарован от писмото и ги кани във Вашингтон да изложат идеите си пред Сената и лично пред него.

Невероятните актьори Марлон Брандо, Фей Дънауей и Джони Деп изпълняват главните роли в романтичната комедия "Новия Дон Жуан", която зрителите на bTV Cinema ще гледат на 21 май. Деп е в ролята на мъж, който се мисли за Дон Жуан. След като губи истинската си любов, се опитва да се самоубие. Затова е изпратен при един от най-известните психиатри д-р Джак Миклър. Психиатърът открива, че самият той е този, който печели най-много от техните сеанси. В разговорите си с младия мъж, който му разкрива тайните на любовното изкуство, Миклър открива, че неговата философия му помага да поднови провалилата се връзка с жена му и бавно започва да се убеждава, че пациентът му може би все пак наистина е Дон Жуан.

В комедията "Бирфест" на 28 май bTV Cinema ще срещне зрителите с  двама братя,  предприели пътуване към Германия, за да разпръснат праха на покойния им баща по време на годишния октомврийски бирен фестивал. При пристигането си те попадат на тайно общество, нещо като боен клуб, само че за тези, които пият бира. И двамата братя вземат участие в традиционното надпиване, само че бързо са засрамени от опитните немски пиячи, а също така и от коментарите им относно мъртвия им баща, който носят със себе си. Те се заричат, че ще отмъстят за всичко това, връщат се в Америка и там намират най-добрите пиячи на бира и всякакви други чудаци, организират местни състезания и когато най-накрая са останали само най-добрите, те са готови да отпътуват обратно за Германия, за да си отмъстят и да унижат местните на техен терен в тяхното традиционно състезание.