Криминалните вторници по bTV Cinema продължават и през май

Гледайте днес криминалната мистерия по Агата Кристи - "Убийство с огледала"

Реклама

Криминалните вторници по bTV Cinema продължават и през май. През следващия месец любителите на мистериите ще гледат "Убийство с огледала”, "Убийство зад кулисите”, "Тайните на Харт”, "Случай за двама” и "Докато смъртта ни раздели”.

Поредицата стартира днес - 1 май, от 21:00 часа с криминалната мистерия по Агата Кристи "Убийство с огледала". Кристиян Гилбрасън, адвокатът на госпожа Марпъл, я убеждава да посети неговата мащеха и нейна стара приятелка - Кари Луис Сероколд, в нейния извънградски имот. Съпругът на Кари, Луис, доверява на госпожа Марпъл подозрението си, че някой бавно трови жена му. Когато Гилбрасън посещава имението е мистериозно убит.

Криминалната драма "Убийство зад кулисите" зрителите на bTV Cinema ще гледат на 8 май. Три сестри с доста различни характери и съдби се събират след като най-малката, Бейб, застрелва съпруга си. Най-голямата, Лени, се грижи за дядо им и се превръща в стара мома, докато Мег, която се опитва да пробие в Холивуд като певица и актриса, е имала буен живот с много мъже. Събирането им носи много радост, но и много напрежение.

Криминалните вторници продължават на 15 май с приключенската криминалната мистерия "Тайните на Харт". Джонатан и Дженифър Харт са в Сан Франциско, за да помогнат в благотворителен търг. Дженифър купува античен медальон и го показва на Джонатан. Той бързо разпознава в него снимката със сестра си, която не е виждал от детските си години. Стюърт Морис се приближава към тях, твърдейки, че е племенник на Джонатан. Той им разказва, че леля му е отдавна изгубената сестра на г-н Харт. Оказва се, че събирането на това семейство не е това, което изглежда…

Историята на фамилията продължава на 22 май в криминалната драма "Случай за двама". Когато Харт получават часовник, оставен им от Макс, техният наскоро починал камериер, наследството се превръща в център на едно дело, свързано с изнудване и убийство.

В последния вторник от май зрителите на bTV Cinema ще гледат криминалната комедия "Докато смъртта ни раздели". Пеги Шенк е цветарка и вдовица. Когато съпругът на нейната приятелка Аня загива от експлодирала косачка, Аня е главният заподозрян заради вещите й познания в областта на техниката. Пеги обаче е напълно убедена, че Аня не е извършила убийство и решена да докаже невинността й, напуска своя цветарски магазин и се заема да намери истинския убиец. Точно когато следите започват да стават все по-ясни, тя се сблъсква с изживяващия се като истински мачо детектив Шилър, който не само не може да преглътне, че Пеги не се поддава на прословутия му чар, но е и раздразнен от нейното непрекъснато месене в работата му. В търсенето на доказателства й помага д-р Доблър, чието скрито привличане към нея го принуждава да прави всичко, за което тя помоли.