Много "повече от кино" по bTV Cinema за Коледа

Жанрово разнообразие и филмова премиера ви очакват в празничната седмица

Реклама

В предстоящата празнична седмица bTV Cinema ще предложи на своите зрители цели 15 нови филма!

Новите заглавия в програмата гарантират приятни телевизионни преживявания на зрителите, независимо от техните жанрови предпочитания.

Седмицата започва с комедията "Морски трепачи" (понеделник, 21 декември), следва драмата "Титаник" с Катрин Зита-Джоунс (сряда, 23 декември) и завършва със страстните "Мръсни танци: Хавански нощи" (събота, 26 декември) и екшъна "Въздушен конвой" с "лошия" Никълъс Кейдж (неделя, 27 декември).

Коледа няма да е същата без забавните коледни филми. Част от героите, с които ще прекарате празника са "Светото семейство", "Тайният Дядо Коледа" и "Госпожа Коледа".

Освен всичко това bTV Cinema предлага на почитателите на киното и специална филмова премиера. Комедията "Първите 20 милиона" ще дебютира в ефира на 23 декември от 21:00 часа. Филмът хвърля сатиричен поглед към бума в електронната търговия от края на 90-те години. Това е измислена история за млад мъж (Адам Гарсия), който се отказва от престижната си работа като водещ маркетингов специалист в Силициевата долина, за да започне своята кариера-мечта: да работи за себе си, опитвайки се да изобрети и продаде персонален компютър за 99 долара.