Приключенски декември с "Черната стрела" и "Кръстоносци"

Гледайте хитовите минисериали само по bTV Cinema

Реклама

Вълнуващи приключения от европейското кино ще предложи на своите зрители bTV Cinema в последния месец на годината с минисериалите "Черната стрела” и "Кръстоносци”.

"Черната стрела” е италианска приключенска поредица, създадена по едноименния роман на Робърт Луис Стивънсън. Тя ще стартира на 1 декември, а епизодите ще се излъчват от сряда до петък от 22:00 часа. Вижте подробности за минисериала!

На 22 и 23 декември, от 22:00 часа, bTV Cinema ще върне своите зрители още по-назад в историята с драматичния минисериал "Кръстоносци”, копродукция на Италия и Германия. Годината е 1079-та от рождението на Христа. Епоха на велики завоевания и легендарни кръстоносни походи. Разказите за Светите земи, където от фонтаните тече мед и масло, а улиците са павирани със злато, замайват главите на трима приятели.

Ненамерили щастието в родната земя, Пиетро, Рикардо и Андреа тръгват на дълъг път, за да спасят Христовия кръст от ръцете на неверниците. Получили бойно кръщение, верните приятели преодоляват немислими прегради, извършват героични постъпки, помагат на слабите и защитават невинните.

Режисьор на "Кръстоносци” е Доминик Отенен Жирар. В главните роли зрителите ще видят Алесандро Гасман, Йоханес Бандруп, Туре Рифенщайн, Барбора Бобулова и др.