Различните лица на любовта в "любовната" седмица по bTV Cinema

Филмовият канал ще излъчи емблематичния трилър "Първичен инстинкт"

Реклама

В най-"нежната" седмица на годината bTV Cinema предлага на зрителите си филми, представящи различните "лица" на любовта.

На 8 февруари от 20:00 часа можете да гледате чаровната Кейт Хъдсън в премиерната за българския телевизионен ефир романтична комедия "Развод по френски". Талантливата дъщеря на Голди Хоун влиза в ролята на Изабел Уокър, която пристига в Париж с мисията да окуражава сестра си Роксана в трудните последни седмици на бременността й. Оказва се, че трябва да лекува и разбитото й сърце, защото младата жена е изоставена от съпруга си. На едната сестра предстои развод и раждане, а на другата – да отпие от насладата на френската изисканост и пламенност.

Веднага след "Развод по френски" следва забавен урок за разпознаване и оценяване на "истинската" красота с премеждията на "Свалячът Хал".

На 9 февруари bTV Cinema пиветства в ефира си носителката на "Оскар" Хелън Мирън, заедно с цяла женска банда "календарни момичета".

В навечерието на Деня на влюбените новият филмов канал ви предлага и една фатална история за любов. Емблематичният трилър "Първичен инстинкт" с изкуситрелната Шарън Стоун започва точно в 23:00 часа на 13 февруари.

Сред останалите заглавия в програмата на bTV Cinema са филмите "Любов в облаците", "Девет месеца" и минисериала "Империя – Нерон".

Продължава излъчването на криминалния сериал с Холи Хънтър "Изкуплението на Грейс" - всеки делничен ден от 18 и 22 часа и в неделя - от 18 до 22 часа.