Сюзън Сарандън и Голди Хоун стават бесни хипарки в комедията "Рок завинаги" по bTV Cinema

Филмът ще бъде излъчен за първи път в българския телевизионен ефир

Реклама

Това е историята на две бeсни бивши хипарки (Голди Хоун и Сюзън Сарандън), които в края на 60-те години на миналия век са преобърнали живота на не един и двама музикални идоли. Двадесет години по-късно те се срещат отново и се забъркват в шеметно приключение като от "едно време", което зрителите на bTV Cinema ще могат да проследят на 15 февруари от 20:00 часа. Повторенията на "Рок завинаги" са на 16 февруари, вторник, 11:00 часа; 17 февруари, сряда, 16:00 часа; 19 февруари, петък, 23:00 часа; 20 февруари, събота, 11:00 часа; 21 февруари, неделя, 16:00 часа.

Във вторник от 20:00 часа зрителите ще могат да видят любимата си "приятелка" Дженифър Анистън в доста по-различна роля от тази на усмихнатата и наивна Рейчъл. Трилърът "Извън релси" представя една история за изневяра, изнудване, престъпление, наказание и самота, в която, освен героинята на Анистън, е замесен и героят на Клайв Оуен.

В четвъртък в ефира на bTV Cinema ще "гостува" симпатичното екранно трио Никол Кидман, Алек Болдуин и Бил Пулман, чиито герои се оказват оплетени здраво в емоционални връзки, които ще предизвикат сериозни сътресения в живота им. Криминалната драма "Злоба" започва точно в 23:00 часа на 18 февруари по bTV Cinema.