Вълнуващи кино вечери с телевизионните премиери по bTV Cinema през ноември

И през този месец филмовият канал ще предложи неповторимо кино изживяване с топ премиерни заглавия

Реклама

Едни от най-дългоочакваните кино продукции с участието на звезди от ранга на Лиъм Нийсън, Мел Гибсън, Хилари Суонк, Мишел Монахан, Джейсън Кларк, Джаи Кортни, Морена Бакарин и Чарли Хънам ще направят телевизионната си премиера за България през ноември в ефира на bTV Cinema. Филмовият канал на bTV Media Group ще подари несравнимо изживяване пред малкия екран с цели 14 нови заглавия.

 

В понеделник (6 ноември) от 21:00 ч. зрителите ще могат да се насладят за пръв път в ефир на екшън драмата с Лиъм Нийсън „Честен крадец“ („Honest Thief“, 2020 г.). В нея „джентълменът на Холивуд“ ще влезе в ролята на Том – прословут крадец, но в същото време и наскоро осъзнал се романтик. Задигнал 9 милиона долара от 12 банки, той неочаквано се влюбва в очарователната Ани (Кейт Уолш), а любовното опиянение го вдъхновява да поправи грешките от миналото и да остави зад гърба си престъпния начин на живот. Ето защо Том решава да се предаде на ФБР и да им предаде парите, които е откраднал, в замяна на споразумение с прокуратурата и чисто досие. Ченгетата обаче виждат в задигнатото състояние златна възможност за собственото си облагодетелстване, а Том ще трябва да се върне към старите си навици, ако иска да остане жив…

 

На 13 ноември (понеделник) от 21:00 ч. bTV Cinema ще представи премиерно за България сензационния трилър „Фатална свалка“ („Fatale“, 2020 г.). В него Хилари Суонк влиза в кожата на безумно секси следователка, която използва неподвластния си чар, за да примами нищо неподозиращ мъж в опасно разследване на сложно убийство.

 

Седмица по-късно, на 20 ноември (понеделник), своя телевизионен дебют в запазения час за премиери – 21:00 ч., ще направи и екшън трилърът „Смъртоносен лабиринт“ („Black Site“, 2022 г.) със звездното участие на Мишел Монахан, Джейсън Кларк и Джаи Кортни. В центъра на историята са група офицери, базирани в строго секретен лабиринт, които ще трябва да се борят за оцеляване, изправени срещу един от най-опасните затворници на всички времена.

 

В последния понеделник от месеца – 27 ноември – от 21:00 ч. зрителите на bTV Cinema ще могат да се насладят на екшън комедията с Мел Гибсън, Морена Бакарин и Чарли Хънам „Уолдо“ („Last Looks“, 2021 г.). След скандален случай, бившият топ детектив Чарли Уолдо напуска структурите на ФБР, скъсва връзките си с обществото и се усамотява извън Лос Анджелис. Появата на негова бивша приятелка с молба да разследва убийството на съпругата на ексцентричен актьор обаче го връща в голямата игра…

 

В съботните вечери култовата рубрика CINEMA X също ще предложи премиерни заглавия – „Ужасяващо 2“ („Terrifier 2“, 2022 г.) – на 11 ноември от 23:00 ч., и „Най-самотното момче на света“ („The Loneliest Boy in the World“, 2022 г.) – на 25 ноември от 23:30 ч.

 

В премиерния слот с изцяло романтични заглавия всеки вторник от 19:00 ч. bTV Cinema ще представи лентите „Тайната съставка на любовта“ (07.11), „Обичайки всяка минута“ (14.11), „Сватбено правило“ (21.11) и „Търси се принцеса“ (28.11), а в петъците от 19:00 ч. почитателите на трилърите ще се насладят на четири нови филма – „На милостта на шефа ми“ (03.11), „Кошмарни съседи“ (10.11), „Перфектни лъжи“ (17.11) и „Никой няма да ти повярва“ (24.11).

Тагове: btv cinema