Вторият сезон на "Кости" тръгва на 4 март по bTV Cinema

Сериите ще се излъчват всеки делничен ден от 22:00 часа

Реклама

Новите 21 епизода от втория сезон на култовия сериал "Кости", който bTV Cinema излъчва премиерно, тръгват на 4 март, четвъртък в 22:00 часа.

Сериите ще вървят всеки делничен ден от 22:00 часа, повторенията са от 18 часа и в неделния маратон от 15:00 часа.

Виртуозният, но социално неадаптиран съдебен анторополог доктор Темперънс Бренън ще продължи да разплита странни и зловещи убийства, маскирани като самоубийства или нещастни случаи. Разследванията както винаги стават по тленните останки на загиналите. Бренън работи в института "Джефърсън" във Вашингтон, Колумбия, но е незаменим помощник на ФБР, когато става въпрос да се разгадае престъпление по открити човешки части от скелет.

Докторът може да идентифицира личността на убития години след като е настъпила насилствената смърт. Въпреки професионалните и човешки спорове с партньорката от екипа му – агент Cили Буут, въпреки бюрокрацията, корупцията и неколегиалните спънки, тандемът неизменно достига до разгадаване дори на най-заплетения случай.

"Кости" е американски телевизионен сериал, който тръгва по Fox Network на 13 септември 2005 г. В главните роли са Емили Дешанел и Дейвид Бореаназ (познат ни от "Бъфи, убийцата на вампири"). Сериалът беше номиниран за награда ЕМИ тази есен.

Последни

Реклама