Започва излъчването на епизодите на сагата "Междузвездни войни" по bTV Cinema

Телевизионното приключение започва в събота, 27 февруари, от 20:00 часа с "Епизод 1: Невидима заплаха"

Реклама

Тази събота bTV Cinema ще излъчи първият от шестте филма от сагата "Междузвездни войни". В "Епизод I: Невидима заплаха" има всичко, за което един истински фен на "Междузвездни войни" може да мечтае – много и все запомнящи се герои, Сила, джедаи, космически битки и, разбира се, зрелищни боеве със светлинни мечове!

Останалите пет епизода от сагата ще бъдат излъчени в следващите пет съботи по bTV Cinema. "Епизод III – "Отмъщението на ситите" е премиерен за българския телевизионен ефир.

Освен култовият филм на Джордж Лукас, филмовят канал bTV Cinema ще предложи на зрителите си и четири премиерни филма. Премиерният филм на седмицата е "Да целунеш Джесика Стейн". Премиерни са и три немски романтични филма - "Ферма в Ирландия", "Цветове на копнежа" и "Сърцето ми е в Африка".

Филмовата палитра от стойностни заглавия включва "Телевизионна мрежа", "Братята Нютън", "Дворец на илюзиите", "По-малката сестра", "Лепнат за теб", "Ван Хелсинг", "Спасители на плажа: Хавайска сватба", "Кралят на гризлите".

Във вторник и сряда от 23 часа е поредният минисериал. Този път това са двете части на уестърна със Сидни Поатие "Последният час".

В събота и неделя от 15 часа са петчасовите маратони със сериалите "Кости" и "Къща за кукли".