Големият победител на тазгодишните Оскари „Всичко навсякъде наведнъж“ с ексклузивна премиера тази вечер по bTV Cinema

Зрителите на филмовия канал ще могат да се насладят на категоричния фаворит на Академията броени часове след бляскавата церемония

Реклама

Безапелационният победител на тазгодишните Оскари – научнофантастичната комедийна драма „Всичко навсякъде наведнъж“ (Everything Everywhere All at Once, 2022 г.) – ще направи ексклузивната си премиера за България тази вечер (13 март) от 21:00 ч. в ефира на bTV Cinema.

 

Броени часове след 95-ата Церемония на американската Академия за кинематографично изкуство и наука, на която лентата грабна цели 7 статуетки, зрителите ще могат да се насладят на брилянтната актьорска игра на Мишел Йео, Къ Хуей Куан и Джейми Лий Къртис в една епична история за китайска имигрантка, въвлечена в шеметно приключение в паралелни реалности.

 

Излъчването на заглавие, отличено с „Оскар“ за най-добър филм, непосредствено след провеждането на най-престижните филмови награди, е прецедент за българския телевизионен ефир и се случва за пръв път именно в ефира на филмовия канал bTV Cinema.

 

Феноменалният успех на „Всичко навсякъде наведнъж" бе подпечатан с категорична победа в 7 от 11-те категории, в които бе номиниран. Филмът получи цели три актьорски награди – главната актриса Мишел Йео грабна приза за „Най-добра актриса“, Ки Хи Куан – за „Най-добър актьор в поддържаща роля“, а Джейми Лий Къртис – за „Най-добра актриса в поддържаща роля“. Създателите му Даниъл Шайнерт и Даниъл Куан пък си поделиха наградата за най-добра режисура. Фентъзи трагикомедията взе статуетки и за „Най-добър оригинален сценарий“ и „Най-добър монтаж“.

 

„Всичко навсякъде наведнъж“ разказва историята на Евелин Уон – китайска имигрантка на средна възраст, собственичка на обществена пералня, въвлечена ненадейно в шеметно приключение, в което само тя може да спаси света. Това обаче я изправя пред още по-голямо премеждие, вследствие на което Евелин се оказва изгубена в безкрайните светове на мултивселената.

 

Включете се в играта на bTV Cinema за „Всичко навсякъде наведнъж“ и спечелете награда!

Не пропускайте ексклузивната премиера на „Всичко навсякъде наведнъж“ – тази вечер (13 март) от 21:00 ч. по bTV Cinema и онлайн на VOYO!