Реклама

В разтърсващи открития и заплетени ситуации ще влязат отново любимите герои от „Кости“, които са оставили следа и в минали сезони на сериала.

 

Премиерните епизоди от 12-и сезон започват на 21 декември и ще се излъчват всеки делничен ден в 20:00 ч. по bTV Action. Зрителите ще видят отново Еди Маклинток, участвал като Тим Съли Съливан, който се появи през сезон 2, Стивън Фрай като Гордън Уайът, който бе гост-звезда във втория, четвъртия и петия сезон. Бети Уайт също поема ролята си на д-р Бет Майер от десетия епизод на 11-и сезон.

 

В главните роли са Емили Дешанел като доктор Темперънс Бренън – антрополог, разплитащ странни и зловещи убийства, и Дейвид Бореаназ, който се превъплъщава като партньора й Сийли Буут.

Вижге още кадри от 12-сезон ТУК.

Последният сезон на „Кости“ обещава още по-интересни случаи, които двамата трябва да идентифицират и разнищят. Много нови и още по-заплетени убийства ще бъдат разследвани. Предстоят отвличания, разкрития на тайни, завръщане в минали събития и влизане на роля под прикритие. Най-добрият екип в търсене на доказателства е на лице и е готов да изпрати зад решетките врага в лицето на Дженин Ковак.

Последни

Реклама