Да помогнем на 36-годишния Димитър!

Младият мъж от четири години се бори с тумор на гръбначния мозък

Реклама

Преди четири години 36-годишният Димитър Димитров чува тежката си диагноза - тумор на гръбначния мозък (Compressio medullae spinalis reg.Th8-9) със съпътстващи заболявания: дискова херния и сирингомиелия.

Няколко месеца по-късно младият мъж претърпява операция в Университетска болница ''Св. Иван Рилски". След време става ясно, че операцията не е била съвсем успешна, защото част от тумора не е бил отстранен. С течение на времето туморът се разраства.

Днес, по съвет на лекарите и поради липса на адекватна апаратура в България, се налага нова спешна операция, този път в турската болница ''Аджъбадем''. Сумата, необходима за операцията, е почти 40 000 лева и е непосилна за семейството и близките на Димитър. Ако операцията не бъде направена, резултатът е парализа.

"От два месеца насам всеки ден се лутаме между надеждата и отчаянието, защото просто не успяваме да се справим с цялата сума. Затова Ви моля за помощ...", пише в отвореното си писмо до медиите и кмета на Димитровград сестрата на Димитър – Таня.

Трогателното писмо на Таня завършва със зов за помощ! Ако искате и имате възможност да се отзовете, можете да помогнете на следната банкова сметка:

IBAN: BG45PIRB80604604796359

Титуляр: Димитър Петров Димитров

Банка Пиреос