Да помогнем на Самуил!

Самуил се нуждае от 65 000 щ.д. за лечение

Реклама

Малкият Сами започва жизнения си път с тегло само от 1200 гр., бори се с всички сили да оцелее и ето, че вече е 5-годишен палавник!

За съжаление, поради твърде ранното му раждане, мозъкът му е бил лишен от кислород и родителите му със свити сърца научават, че той страда от детска церебрална парализа. През всичките си 5 години живот, малкият борец Сами прави постоянно рехабилитация и минава през всевъзможни манипулации за подобряване на състоянието. Въпреки това, той не може да тича, скача и да води свободен самостоятелен живот като другите деца...

Родителите му научават за оперативно лечение в САЩ, която ще му помогне да се движи много по-свободно. Има шанс Самуил да е първото дете от България с такава операция! Изключително важно е тя да му бъде направена навреме, за да даде положителен ефект. Средствата, които са необходими, са непосилни за семейството му  – 65.000 щ.д. С помощта на редица приятели Сами успя да събере 1/3 част от сумата, но за останалата част надеждата му е в многото непознати хора с добри сърца. Парите за операцията трябва да бъдат преведени в началото на април 2015 г. – затова Сами вече няма време и се обръща с апел за помощ към всички.

Ако искате да му помогнете, може да го направите на дарителската му сметка:

Банка: Банка ДСК

IBAN: BG05STSA93000022297196

BIC: STSABGSF

Титуляр: Самуил Страхилов Пиронков