Реклама

Рая Евгени Ангелова е само на 6 месеца, а вече се е сблъскала с трудностите на живота. Преди известно време, след томография и други медицински изследвания, малкото момиченце е диагностицирано с туморна формация и киста (арахноидалис регио фронто- темпоро- париеталис декс, ту церебри регио интра-, супра- ет параселарис). От Фонда за лечение на деца в чужбина все още не са отговорили на майката, а малката Рая не може да чака. 

Ето и сърдечното обръщение на майката. 

"Мили хора, моля за вашата помощ! Преди 2 седмици моята 6-месечна дъщеря Рая беше диагностицирана с тумор и киста в главата. Туморът заема огромна част от мозъка, като е влязъл и в орбитата на дясното око, а, в съчетание с кистата, мозъчното налягане се е увеличило многократно. Докторите в България поставиха клапа, за да намалят поне малко налягането, но действията им спират дотук.

Вариантът, който ми предлагат тук, е да си я гледам вкъщи и да я чакам. В момента търсим опции за лечение в чужбина, но за това ми е нужна вашата помощ. Офертата, която имаме от Белгия - Hopital Erasme, е за първоначални 20 000 евро, които включват престой, операция и предприемане на по-нататъшно лечение. До момента отговор от Фонда за лечение на деца в чужбина няма, а Рая няма време да чака.

Моля Ви, дайте шанс на моето бебче да живее!"

IBAN BG03FINV91501317022422
BIC FINVBGSF
ТИТУЛЯР - Рая Евгени Ангелова