Реклама

Аксесоарите имат особена сила. Те може да превърнат дори ежедневното облекло в по-стилно и елегантно. За да опознаете възможностите им, достатъчно е да разгледате актуални примери за тяхното приложение в различни визии. Така ще сте по-уверени в избора им. Един от аксесоарите, от които има нужда всяка жена, е набор от дамски портмонета за всякакви случаи. Има няколко начина, по които да ги подберете, като ги съобразите с дрехи, други аксесоари, обувки и т.н.

От колко дамски портмонета имаме нужда?

В идеалния случай имаме нужда от няколко дамски портмонета, които имат различни функции. Една от тях неизменно е допълнение към тоалета ни. Затова, когато избираме новия си аксесоар, добре е той да бъде удобен, но и с конкретен дизайн.

В https://obuvki.bg/c/aksesoari/kozhena-galanteriya/portfeili/damski-portfeili може да разгледате последните колекции на утвърдени производители на дамски портмонета. Някои от тях са просто красиви или практични, а други – функционални и достатъчно обемни. Подходящият за вас модел е препоръчително да отговаря на вашия вкус и на повода, по който ще бъде носен. Например, ако не използвате пари в кеш, може да купите портмоне с компактни размери. За тези от вас, които предпочитат да се разплащат с банкноти и обикновено държат в аксесоара визитки и различни дребни документи – удачно решение са моделите с обемни размери, надеждно затваряне и изобилие от отделения.

Три дамски портмонета за всеки случай

Класическо дамско портмоне е коженото. То винаги е на мода и може да се съчетава с разнообразни тоалети. Без проблем ще го комбинирате с продукти на нашумялата в последно време марка Napapijri. Разглеждайки обувките и аксесоарите в https://obuvki.bg/c/obuvki/marka:napapijri, ще се убедите в това. Коженият портфейл е издръжлив на носене, ако е изработен качествено. Ще съхрани за дълго време формата си и представителния си вид. Отличен избор е за жени, които жадуват за стойностен аксесоар през новата година.

Непреходен модел, който се свързва с елегантност и надеждност, е дамското портмоне с цип. И тук, ако е изработен от кожа, може да разчитате на дългогодишна употреба. На пазара ще откриете и модели от дамски портмонета от други материи – те вълнуват с атрактивния си дизайн и усещането при допир. За по-смели визии препоръчваме да разгледате актуалните тенденции при декорациите и да следите модерните за сезона цветове. Портмонетата с цип обикновено са доста обемни, те са удобни за използване и ще поберат банкноти, монети, банкови карти, визитки и други дребни вещи. По-големите модели се използват като алтернатива на чантата.

Третият начин, по който може да изберете новото си дамско портмоне, е като го съобразите със стила на обувките си. Лачен аксесоар например ще бъде отлично допълнение към елегантен тоалет и лачени високи токчета. За града може да изберете модел на известен дизайнер, който ще се впише органично във визията ви. В статията Как да направим сникърсите стилна ежедневна обувка? Открийте модните съвети! може да прочетете ценни съвети как да изберете спортно-елегантни обувки и към тях да подберете дамски портмонета според случая. Сегашното многообразие от модели лесно може да ви главозамае, но с няколко изпитани метода за отсяване на удачните аксесоари може да сте уверени в избора си. Сникърсите се утвърдиха като предпочитани обувки за различни поводи – те дълго време ще бъдат на мода и затова е добре да разполагате с оригинални аксесоари, с които да ги съчетавате според настроението и сезона.

Тагове: портмоне

.