Последни новини от Ortel Mobile: Повече услуги за същите пари

Някои от предлаганите тарифни планове вече включват напълно нова фиксирана такса за ЕС

Реклама

Ortel Mobile, водещият германски доставчик на предплатени услуги за хора с имигрантски произход, сега предлага още по-добри тарифи. С тях всеки вече може да разговаря със семейството и приятелите си в България още по-дълго време. Някои от предлаганите тарифни планове включват и напълно нова фиксирана такса за ЕС. С нея можете да провеждате телефонни разговори с България без ограничения.

Ortel Mobile вече предлага много повече на същата цена

Например при Smart World XL в цената са включени всички телефонни разговори в Германия, а сега вече и в ЕС. Други тарифни планове на Ortel Mobile също вече включват фиксирана тарифа за ЕС или пакети с голям обем минути. С тях могат да се правят не само телефонни обаждания от Германия до България, но и обратно. Така контактите с приятелите и семейството в България ще станат още по-лесни и достъпни. Същото важи и за живеещите извън ЕС. Ortel Mobile предлага до 1000 минути за разговори с 20 неевропейски държави, като Русия, Казахстан, Ирак, САЩ и Канада.

И това далеч не е единственото предимство

Ortel Mobile добавя и стабилен интернет. При почти всички тарифни планове обемът с висока скорост се увеличава, без това да променя общата цена. Smart World XL предлага фиксирана тарифа за интернет с 15 GB вместо досегашните 12 GB високоскоростен интернет на цена 29,99 евро* за четири седмици. За първи път изобщо фиксираната тарифа World Flat включва фиксирана тарифа за интернет от 5 GB.

С Ortel Mobile и предплатените оферти всеки може да сърфира интензивно в интернет и да разговаря с България до насита. Съвсем лесно - със зареждане на предплатени минути вместо с договор. Так ще контролирате напълно разходите си.

Останете във връзка с ЕС. Всичко това е възможно със Smart World XL:

Ortel Mobile GmbH, E-Plus-Straße 1, 40472 Düsseldorf. Условие за използване: Закупуване на стартов пакет (препоръчителна цена на дребно 9,95 €). Стандартна тарифа: Разговори в Германия: 9 цента/мин., разговори с чужбина от 1 цент/минута. Възможни са обаждания с включена еднократна такса за свързване от макс. 15 цента на обаждане (всички цени можете да намерите на www.ortelmobile.de). SMS 15 цента. 49 цента/MB. Тактуване 60/60. Не се прилага за специални номера. Скорости на пренос на данни в Германия и в ЕС до 25 Mbit/s (изтегляне) и 10 Mbit/s (качване). Посочените скорости на пренос на данни са съответните максимални технически възможни скорости. Реално постигнатата средна скорост може да се различава от тях. Тактуване на стъпки от 100 KB. Smart World XL (29,99 € за срок на опцията от 28 дни): Неограничени минути от Германия до ЕС, както и 1000 минути от Германия до всички мрежи на Бангладеш, Бразилия, Канада, Чили, Китай, Хонконг, Индия, Индонезия, Ирак, Израел, Япония, Канада, Малайзия, Пакистан, Пуерто Рико, Сингапур, Южна Корея, Тайланд, САЩ, както и във фиксираните мрежи на Казахстан и Русия. Плюс единна фиксирана тарифа за всички немски мрежи. Това важи и за телефонни разговори в рамките на ЕС и от ЕС към Германия. Тактуване 60/60. Не се прилага за специални номера. Извън включената услуга се прилагат обичайните условия на Вашия тарифен план. До 15 GB в рамките на Германия и ЕС – скорост на предаване на данни до 25 Mbit/s (изтегляне) и 10 Mbit/s (качване), след това до 64 kbit/s при изтегляне и качване. Посочените скорости на пренос на данни са съответните максимални технически възможни скорости. Реално постигнатата средна скорост може да се различава от тях. При наличие на достатъчен кредит опцията се подновява автоматично, ако не бъде анулирана в края на съответния срок.