Реклама

2016 година бе обявена за годината на виртуалната реалност, а преживяването, което тя създава, може да се определи като специален момент на удоволствие. Затова и Загорка Специално ще подари това изживяване на своите фенове това лято и ще е първата българска бира, която използа новата технология в своя кампания.

Всеки, желаещ да се наслади на този момент на удоволствие в компанията на Загорка Специално, може да последва келнерите със зелени папийонки, които ще срещне в централните градски локации. Те ще насочват хората към специални кътове, в които посредством очилата Samsung Gear VR, посетителите ще се пренасят във виртуална реалност и ще преживяват нови усещания.

На всяка от локациите феновете на Загорка Специално ще могат да опитат безплатно и бира от дизайнерската серия кенове Joy edition. Всеки кен от серията заслужава да бъде отворен в точния момент, в който „нямаш бърза работа“, „обявяваш край на работния ден“, „петъчно ти е“, „отворен си за нови предложения“ или „вечерта ти се нарежда“. Като поводите вече се увеличават с още един – влизането във виртуална реалност.

Турът на 360-градусовото изживяване ще започне от София, като ще премине през Пловдив, Варна, Бургас и Стара Загора.

Всеки обаче, независимо в коя точка на България се намира, може да посети 360.zagorka.bg и да участва в томболата за специални очила за виртуална реалност и стек кенове Загорка Специално.

Време е за нещо специално!
Консумирайте Загорка Специално с удоволствие и мярка. 

 

.